Witcher Netflix

Pot să spun că nu sunt dezamăgit. Și nu cred că am văzut o producție care să respecte atât de mult o carte. Cred că au făcut asta mai mult de frică să nu le sară fanii în cap. E clar că Witcher e un pariu imens pentru Netflix.

Și nu aș zice că au dat-o-n bară. Ba chiar cei de la Netflix merită o aplaudă pentru producție. Un mare minus pe care îl dau, cred că singurul dar foarte important- este faptul că s-au jucat cu time line-ul inutil, iar asta face ca un om care nu a citit cărțile să fie confuz. Nici măcar nu se anunță când se schimbă timpul, iar asta îl face greu de detectat.

Henry Cavill îl joacă pe Geralt INCREDIBIL. Bine, îl joacă pe Geralt din joc, cu vocea groasa, guturală, iar asta îi aduce un mare plus printre fanii jocului. Îmi plac scenele de luptă, respectat fiecare postură descrisă în carte. V-am zis, ăștia s-au temut grav de reacția faniilor.

Au schimbat câteva aspecte ale personajelor, da na, trebuia. Mi-aș fi dorit mai multe scene de luptă, dar așa e la început. Primul sezon se bazează pe primele două carți, care sunt mai mult o colecție de povestiri care să te pună în temă cu Geralt. Mai încolo devine mult mai interesant, când începe războiul, când Geralt pleacă în căutarea lui Ciri, ajunge prin Brokilon sau se întovărăsește cu vampirul Regis.

Oricum, dacă se respectă cărțiile în continuare, o să avem parte de un serial din ce în ce mai bun. Asta vă asigur!

Sincer, mă așteptam ca Netflix să o dea de gard, dar m-au contrazis grav de data asta. Witcher este disponibil pe Netflix și merită fiecare minut pentru a fi vizionat. Henry Cavill face un rol bun, îl joacă excelent pe Geralt, cel din joc, că cel din carte ni-l imaginăm fiecare cum vrem.

PS- În carte se pune foarte mult accentul pe faptul că Geralt e numit Măcelarul din Blaviken, în serial nu prea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here