Vreau sa va spun ca jurnalistul Dan Cruceru este cel mai jurnalist dintre toti jurnalistii

Eu nu prea critic ……………….ahahaha, și eu am râs. E nebunia aia cu plasticul pe cântar, cum ne fură pe noi, oamenii cinstiți, care n-am pune mâna în buzunarul altuia pentru nimic în lume.

Trebuie să vă explic cum funcționează un cântar electronic? Cântarul electronic se calibrează, plasticul ăla de-l vedeți voi deasupra nu e pus pentru a vă fura pe voi.Cântarul afișează zero chiar dacă are platicul acela pe el! Offf, nu am chef să explic mai bine. Lucrul acesta nu-l înțelege  mega jurnalistul Dan Cruceru, care ar trebui să se lase de jurnalism și să se ducă la săpat. D-aia nu avem autostrăzi, că s-au făcut toți cretinii, care cred că au descoperit senzaționalul, jurnaliști.

Vă rog să urmăriți acest videoclip, cum îi explică omul concret, clar despre cum stă treaba cu acel cântar, dar stimabilul Cruceru nu vrea să înțeleagă nici în ruptul capului, ba chiar insistă se se cântărească portocalele, ca un bezmetic care stă la coadă pentru a pupa moaște. Parcă acum câteva săptămâni s-a mai vorbit despre asta, numai că era în Kaufland unde alt idiot credea că demascat toată mafia lanțurilor de magazine.

https://www.youtube.com/watch?v=OZPm6uWZS5c

Mamă, deci ce-mi place siguranța cu care ne spune ”hai să vă arăt cum se fură”, de zici că e ăla de scoate NFC-ul de pe bateria telefonului crezând că așa ne ascultă poliția telefoanele.  Și mai pun pariu cu voi, că omul s-a dus special acolo pentru a căuta să facă un mic scandal din care să scoată de un articol infect. Tocmai de aceea n-a văzut că acel cântar afișa 86 de grame în plus, ceea ce se traduce prin furt. Dar investigatorul nostru suprem de unde să știe.

Căutând să cumpăr niște portocale, am sesizat că respectivul cântar avea o folie de plastic atașată. Și m-am enervat imediat.

Bă ești nebun! Omul se enervează la vederea unui plastic. Domnule Cruceru, te rog să te aduni, de mic îți doreai să te faci jurnalist, așa că te rog să te regrupezi și să încerci să scrii ceva bun, ca un jurnalist adevărat, pentru că momentan am colegi de la facultatea de jurnalism care au scris articole serioase deși nu și-au dat încă licența.

Hai cu egalarea!

PS- Domnu Dan, îți recomand un microfon bun  ca să nu se mai audă ca din butoi cănd tragi voci peste video?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here