Voi ați auzit de Utok?

Cică nu sunt vechi pe piață, iar din ce am văzut în reviste, ar avea produse destul de bune. Mă rog, cât de bune pot fi, având în vedere că este un produs românesc. Nu că românii n-ar avea produse bune, dar  na, știm cum funcționează piața de electronice. Allview, E-Boda și ce mai avem, nu-mi inspiră încredere deloc. În schimb, UTOQ, pare altceva, chiar dacă și produsele lor par copiate, din ce am văzut în poze, ar părea mai bine făcute.

În fine, modelul de telefon Utoq 500 q, are dotări destul de bune, iar prețul este destul de ok, să zicem….

Are cineva? S-a jucat cu el? Cum e calitatea?

7 COMENTARII

  1. Ce pana mea e romanesc la eboda sau allview ? Brandul si … ? Linia de distributie ? 😉 … Ai idee ude-s fabricile de asamblare eboda sau alview ? Asta ca sa aratam cu dejtu: uite aici se asambleaza eboda sau alview cu piese si materiale chinezesti :).

    eboda mai are un nickname de circulatie in ro : ebola electronicelor 😉 … Am un prieten care a luat o tableta ebola, s-a defectat de 3 ori si de abia a 3-a oara i-au dat banii inapoi, ca asa e legea, nu ? 😀 … De fiecare data cand se defecta o reparau si primea aceasi pricopsala, dar nu mergea 2-3 zile si poc, o stresau copii si se defecta :)))

    Acum omu e lecuit pe viata: in viata lui nu mai cumpara ebola si nici de la altex 🙂

  2. M-am jucat cu el in Baneasa, au un stand cum treci din mall spre Carrefour. Telefonul e destul de compact pentru unul de 5inch si se misca bine. Ecranul e foarte luminos si camera de 13mp are shutterul rapid.

  3. Am cumparat telefonul de Black Friday si e cea mai buna investitie! Punctul forte e ecranul, mai ales daca te uiti pe Youtube FullHD. Pacat totusi ca memoria interna se umple repede, dar pentru asta am cardul de la telefonul vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here