Vodafone ar trebui sa-si aleaga parteneri mai buni.

0
582

De 4 zile sun la partenerii Vodafone, Ilex și Arsis, pentru a obține niște informații în legătură cu un telefon.

Vreau abonament RED 29 și vreau să știu la ce preț au Samsung Galaxy S 3. N-am cum să aflu asta pentru că numerele de telefon postate pe site sunt doar de forma, nimeni nu răspunde indiferent de ora la care suni. Nasol rău, noroc că sunt o persoană răbdătoare.

Cosmote au dato-n bară cu abonamentul nelimitat, nu știu ce deștept s-a gândit să-l facă, dar cum naiba să nu dai mesaje naționale? Și nu mi-o aruncați pe aia cu ”lasă că suni, doar ai minute”. NU! Boule, n-am cum să sun tot timpu, există posibilitatea să mă aflu într-o situație în care vreau să dau mesaj, nu să sun. De exemplu: Ai cunoscut o fată, te-ai culcat cu ea și nu știi cum să-i spui că nu vrei să mai vorbiți.Cel mai simplu este să trimiți un mesaj.

Revenind la Cosmote, au o ofertă foarte bună la telefon, da nu ei, ci Germanos.

Orange nu intră în discuție, de când mă știu sunt la ei, te pupă-n cur până semnezi și după aceea te fură până te lasă fără viață. Iar faptul că trebuie să insist pentru a închide un abonament trecut de perioada obligatorie mă scoate din sărite.

Chiar când scriam acest articol am intrat pe site-ul celor de la Cosmote, unde am fost întrebat dacă vreau să particip la un chestionar despre site-ul lor.  E foarte simplu, am senzația că site-ul a fost făcut de același om care s-a gândit la abonamentul No Limit, adică un idiot.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here