Viitorul medicinei.

Azi dimineață, în timp ce veneam spre birou, am asistat, involuntar, la o discuție între niște studenți la medicină.

M-am crucit, m-am speriat și mă gândesc,chiar în acest moment, cum să plec naibii din țară. În primul rând oamenii aveau examen, iar tot ce puteau discuta era despre Facebook, despre o tipă care s-a măritat dar e urâtă, iar când a venit vorba de școală , un băiat care era în anul 4 a crezut că este la stomatologie, a trebuit să-i atragă atenția colega lui că, de fapt, ei o să devină oncologi, nicidecum stomatologi.

Mă uitam la ei și mă gândeam că aceștia o să fie viitori medici, oamenii care mă vor trata pe mine, și parcă văd ca merg pentru o problemă la picior, iar el vrea să-mi scoată măseaua. Pe bune, ar trebui înăsprite cerințele pentru a intra la medicină, chiar nu se poate așa. Dacă la o altă facultate merge să mai copiezi la un examen, să uiți că ești inginer și să spui că ești student la litere, dar cu medicina nu te joci, viața unui om poate depinde de un aiurit cum era tipul din autobuz.

 

2 COMENTARII

  1. Daniel, cu nimic nu ar trebui sa te joci( poti scoate un inginer tabla, care prin diciziile lui tampite, poate omora zeci de oameni) studiile superioare ar trebui sa fie extrem de greu de urmat, cateva uiversitati pe tara (sa le numeri pe degete) cu un concurs drastic sustinut, apoi mai putem discuta despre calitate. Atata timp, cat la facultate se intra cu dosarul…in veci pomenirea noastra, in vecii vecilor AMIN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here