Videoclipul ”Eu sunt 12” este penibil

Și cu oameni care au confundat platoul de filmare a videoclipului cu un concert dintr-o comună care sărbătorește zilele culturii de porumb.

Melodia nu e foarte proastă. Nu știu cine a aprobat de la FRF asta sau cât au plătit. Zic doar că videoclipul nu este cel mai inspirat. Dar oamenii din el sunt de vină.

Tipul de la Bere Gratis are o privire încruntată de zici că e la audiții pentru Game of Thrones și trebuie să joace rolul omului care-l omoară pe Jon Snow din nou. Acest videoclip trebuia să fie vesel, că doar e o mică sărbătoare că participăm la turneul final.

Ruby e pe altă planetă. Tot videoclipul e cu capul într-o parte și are mișcări lascive de zici că ne cântă melodia aia cu ”i`m to sexy for my lover”, nici măcar o legătură cu fotbalul. Sau poate vrea să impresioneze ceva jucător de la noi. E clar că fata confundă videoclipul cu un concert din Patarât în care trebuie să le distragă cumva atenția băieților de la faptul că nu are voce. Așa că apelează la mișcări lascive cu capul într-o parte și părul peste jumătate din față. Despre asta e fotbalul.

Capture

Restul sunt decenți.

2 COMENTARII

  1. Penibil e putin spus. Am si eu in draft un articol pe tema melodiei in sine, mesajului transmis si mai ales a rezultatelor echipei, dar n-am apucat sa-l termin inca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here