De data asta m-am dus singur singurel. Ceea ce e ciudat pentru unu care nu e prea pasionat de genu asta de muzică, nu?

Am ajuns acolo, știți povestea, multe buci pe afară, ceea ce a fost absoult încântător. M-am postat frumos la o Cuba Libre. Tipa aia nu a fost acolo, deci n-am băut gratis.

Nu m-am speriat că sunt singur, am avut și am mulți prieteni, sigur dau peste cineva. Și am dat, m-am întâlnit cu un amic din primu an de facultate, am povestit vreo jumătate de oră. Am fost la NERO, mi-am adus aminte de zilele din cămin în care rupeam un sistem praf cu melodia Promises. M-am simțit bine, am dansat.

Am cunoscut o tipă din Ucraina, roșcată (să-i deie dumnezo sănătate). Era bătrână tare, am povestit vreo 15 minute, mă rog, îmi povestea ea cât de frumos e la Untold. N-am fost de acord cu ea. În timpul ăsta a fumat 3 țigări. Am vrut să mă activez și să-i zic că m-am lăsat de 11 zile :))). M-am abținut.

Săptămâna asta, pentru că eram sătul cam de orice muzică, am căutat un mix care să meargă în fundal. Am dat peste o tipă din Ucraina, Miss Monique. M-am trezit cu ea lângă mine, se uita la NERO. Inițial am zis să fac o poză cu ea, după aia m-am răzgândit, că nu sunt genu care să facă poze cu artiști.

Asta e tipa

M-am dus la Armin, meh, ceva mai bine decât drujbe și scârțâieli. Mi-a plăcut când a băgat Insomnia de la Faithless. Bravo, omu știe și muzică bună.

Am plecat de la Armin că începea Solumun. Surpriză, e prea plin, nu se mai poate intra. Așa că am plecat să-mi iau o Cuba Libre. În fața mea, 3 băieți cu steagu Maltei pe spate, o tipă blondă și cu sânii mari era cu ei, cam grăsuță da mie îmi plac astea care fac valuri.

Stă ce stă tipa și dintr-o dată vomită pe unu care noroc că era la bustu gol. A făcut ăla ceva scandal, aia l-a ignorat cu succes :)) , a fost comic. Cer un Cuba Libre, ea în stânga mea cere ceva da cu sprite. Tipu îmi face mie prima dată. Asta când vede începe să urle că vrea Sprite. Barmanu calm îi face semn că e pentru mine.

Se uită tipa la mine și zice ” I am sorry, i love you!”. Nu i-am zis că o iubesc înapoi, dar am fost ca unu speriat de relații și i-am zis Mulțumesc. Mi-a zis că era să moară. O întreb de ce? Îmi arată unde a vomat ” Am băut prea mult”. Îi zic că ar trebui să nu mai bea, a zis că ”Mi-a fost rău atunci, acum sunt bine” și a luat o gură de băutură.

Per total azi mi-a plăcut mai mult că a fost muzică mai bună. Mâine mă duc din timp la Paul ca să nu rămân pe afară. Am să stau tot concertul.

11 zile fără otravă. Bine Pa!

3 COMENTARII

  1. Hahahaha. Eram langa voi. Nu știam că ai blog. Daca te vad in seara asta îți fac cinste, sa nu te mai plictisesti. Credeam că e iubita ta când ți-a zis că te iubește. Mă gândeam ce rușine pe tine că a vomat aia pe om

  2. Am ajuns acasa si am deschis direct blogu tau sa citesc ziua 3 :(. Sunt dezamagita!!!! De ce nu ai postat? Oricum, am ras super bine la primele doua zile. Ce om fain esti! Hai maine sa bem ca ti-au tot promis oamenii bauturi gratis si nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here