Unravel-cel mai original joc, cu cea mai trista poveste

0

Am jucat doar un stagiu, că misiune nu pot să-i spun. Dar jocul ăsta, așa simplist cum este el, reușește să-ți transmită niște emoții pe care nu credeam c-o să le simt doar jucându-mă.

Asta poate și pentru că am încercat să-mi imaginez ce reprezintă acel ghemotoc de ață, iar totul combinat cu muzica din joc, te poartă spre alte lume. Apropo, soundtrack-ul este senzațional.

https://www.youtube.com/watch?v=2ozf34YW03Y

Tu ești un ghemotoc de ață, nu te bați cu nimeni, doar explorezi amintirile unei batrâne. Totul începe când bunicuța merge la culcare iar un ghemotoc de ață roșie cade din coș, ață care prinde viață și începe să exploreze…………niște amintiri cred. Asta mă face să cred că acel ghemotoc este, de fapt, bunicuța care moare și-și amintește toate locurile prin care a fost. V-ați fi gândit că ața reprezintă firul vieții. Eu cred că ghemotocul reprezintă iubirea, de aceea cu cât te indepărtezi mai mult de ceea ce iubești, devi incomplet, exact ca ghemotocul de ață din jocul nostru.

Nu știu dacă am dreptate sau dacă asta au vrut să spună cu acest joc cei de la EA, dar un lucru este sigur-jocul ăsta e pe locul 2 în preferințele mele, la mică distanță de The Witcher.

Apropo, grafica este absolut superbă!

Fetelor, dacă nu știți ce cadou să-i luați iubitului vostru, Unravel este cadoul perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here