Unde îți speli rufele?

2

În mașina de spălat, evident. Dar nu despre asta vreau să vorbesc. V-ați aștepta, probabil, să vorbesc și eu despre ce s-a întâmplat pe facebook cu piticu și a lui nevastă. Prea puțin îmi pasă.

Însă, în această dimineață, în timp ce mergeam spre birou, s-a întâmplat o fază ,poate, asemănătoare.
După ce mă urc în autobuz, îmi pun căștile pe urechi și dă-i să sune muzică de calitate, nu Connect-rrr. În stânga mea se urcă o fată tinerică și o doamnă blondă, cu o vârstă destul de înaintată. Acuma, ca să înțelegeți, doamna mai în vârstă părea puțin dusă de acasă.
Specific femeilor din ziua de astăzi, fata a vorbit la telefon tot drumul, la ora 8 dimineața bănuiesc că nu ai prea multe de povestit. Nu înțeleg această nevoie de a vorbi la telefon când călătorești, eu prefer să ascult muzică, nu de puține ori am evitat anumite persoane care știam că au drum cu mine în aceeași direcție, tocmai pentru a putea asculta liniștit muzică.

Să revenim la fătucă, a vorbit tot drumul , baba era lângă ea, la o distanță de maxim 10 cm cu urechea de gura tinerei, problema a fost că fata asta vorbea lucruri care nu ar trebui spuse în public, mai ales într-un autobuz. Dupa 20 de minute de vorbit despre iubiri și poziții sexuale(doar bănuiesc pentru ca am prins doar o fază legată de prietenul ei, în rest ascultam muzică), baba a izbucnit, și a ieșit o mică ceartă, de fapt, un monolog, pentru că baba era turată la maxim, iar fata nu zicea nimic, se uita doar nedumerită.
Evident că lumea a râs, inclusiv eu, după care baba mi-a zis ”Nu râde domnule, dumneata ai căști, e o idee foarte bună”.

Și mi-a dat de gândit…….unii chiar nu au capacitatea să se abțină de la unele lucruri în public? Înțeleg că ai mii și catraliarde de minute, dar asta nu înseamnă că trebuie să vorbești încontinuu la telefon și, mai ales, despre lucruri private în public, în special într-un autobuz unde te aud pe puțin 20 de oameni. Cred că poate aștepta până acasă povestea cu iubitul tău care ți-a adus niște flori după care ți-a dat la mufă toată noaptea.

Limite oameni buni….limite!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here