Un mondial contagios…

0

Ai putea crede că o să urmeze un text care o să ridice în slăvi fotbalul și turneul Mondial. De ce să o fac eu dacă nu o fac publicațiile sportive? Aparent, cu mici excepții la digisport, se discută doar despre cât de sexy sunt rusoaicele. Evident, jurnaliștii atingându-se ușor  cu mâna în pantaloni în timp ce urcă niște poze cu femei frumoase îmbrăcate în costum de baie. 

Este atât de amăgitor când ai acces la milioane de filme porno gratis, cu femei care arată mai bine decât divele astea și tu stai să te uiți la poze că poate zărești un sfârc. Vezi Kagney Linn Karter, care e mai frumoasă decât toate țoapele astea care aleargă după bani. Un alt mare avantaj e că pe Kagney o poți vedea goală făcând diverse lucruri pe care soția ta nu le face pentru că nu e ortodox.

Știu că ai putea să zici că e mai interesant să-ți folosești imaginația.  Imaginația o folosești în alte scopuri, pentru lucruri intangibile, de exemplu cum e să trăiești pe Marte sau dacă ești fată cum ar fi să mă ai de bărbat :)), nu cum arată o femeie goală din Rusia. Plus că asta cu imaginația e o chestie inventată de femei care vor să profite de fraieri dar nici nu vor să le arate o țâță. Că mai sunt și botaniști de genul pe lumea asta.

Deci fotbal nu avem, spectacol în tribune…zero! La meciul de ieri zici că se stătea la priveghi.  Sau erau extenuați toți bărbații după ce au citit gazeta sporturilor și au privit pictorialele cu bunăciunile de la Mondial? Că oricum se vorbește despre care femeie e mai futabilă și nu despre fotbal.  Iar ele, pline de feminism și #metoo acceptă treaba asta pentru că le place să fie în centrul atenției. Peste niște ani când s-au săturat de supt bani, o să se plângă pe la televiziuni despre ce viață grea au ele și cum au fost obligate să i-o sugă unui miliardar de 60 de ani și despre cum a fost abuzată.

Vedem și noi un fotbal? Că ieri s-au marcat 5 goluri și încă n-am găsit ziarul care să-i menționeze pe marcatori, dar în toate găsești curve care se dezbracă pentru atenție.

Hai România! …Aaaa noi nu jucăm, dar am avut doi români pe teren care țineau de marginea unei planșe. Că ne mândrim și cu dinastea.

Ziceam că e un mondial contagios? Este, dar nu mă refeream la fotbal, ci la boli cu transmitere sexuală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here