Toți vor să-ți fie profesori.

4

Nu numai eu, dar și voi aveți anumite fobii, sau nu vă place un lucru.

Oamenii sunt adevărați vindecători, te scapă de orice, numai să te lași pe mâna lor. Eu nu știu să înot, s-a trezit unu să-mi spună că mă aruncă în apă și o să învăț de nevoie. I-am zis că este invitatul meu să încerce, dar dacă apuc să ies din apă……………….amin!

Nu-mi place carnea de pui, mereu găsești o persoană care o să-ți zică că ”dacă mănânci carne făcută de mine, numai pui mai mănânci”.

Cu peștele am o problemă și  mai mare, nu-l suport deloc, dacă îl văd în acvariu vomit. Nu-mi place și gata. Mereu am găsit oameni care să-mi spună că dacă o să mănânc un pește făcut de ei, sau o ciorbă făcută de ei o să mă ling pe degete.

Oamenii aceștia cred că sunt puțin duși cu capul. Nu își găsesc ei pacea dacă nu te-au convins pe tine să mănânci ciorbă de pește, chiar dacă tu îl urăști. Și nu înțeleg de unde vine dorința asta proastă de a schimba lucruri mărunte, cui i pasă că nu pot suporta eu peștele, nimănui, dar unii insistă în prostia lor de a încerca să te convingă.

Cu insistatu pentru o anumită chestie e la fel, înțeleg că insiști o dată, hai de trei ori, dar dacă cineva îți spune nu, așa rămâne, eu n-o să-mi schimb o anumită decizie doar pentru că ai insistat tu de 10 ori.

Urăsc să insiste cineva peste măsură, urăsc să-mi ceară cineva să fac un lucru pe care-l detest.

4 COMENTARII

  1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. Credeam ca sunt singurul care nu suporta carnea de pui de nicio culoare!!! Imi pare bine ca am mai gasit pe cineva… 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here