Toți bărbații beau alcool?

4

Eu știu că se poartă să bei bere și să râgâi mici. Dar ce te faci când nu-ți place berea? Ce te faci când nu prea bei alcool și, de obicei, te îmbeți de la primul pahar?

Râd femeile de tine. Se face că am ieșit într-un local, Karina, sau ceva de genu. Na, ne punem la masă și încep să răsfoiesc meniul, toată lumea a băut bere, inclusiv femeile. Doar eu, aparent singura fată de acolo, am comandat un cocktail Fantasy, moment în care chelnerița, frumoasă și roșcată de altfel, exclamă cu voce tare ” OAU!”

M-am uitat la ea surprins și am întrebat-o: De ce oau? Nu e bun? E pentru femei? La care ea îmi spune că nu e pentru femei, dar bărbații beau bere sau măcar alcool. Degeaba am încercat să-i explic că am probleme cu rinichii, că iau medicamente și că nu pot să consum alcool. Tot femeia serii am rămas.

E trist, nu mai pot să beau și eu un cocktail liniștit că repede sunt catalogat. Oricum, seara trecuta simțeam cum mi se micșorează…..

4 COMENTARII

  1. In facultate consumam alcool cu moderatie, pana cand am inceput sa fac excese. Si din seara in care am fost la un pas de coma alcoolica, am renuntat definitiv la alcool. Ma crezi sau nu, in ultimii 9 ani (noua!) am consumat maxim 4 beri si cateva pahare de vin, si toate astea la intervale de 1 -2 ani. Nici nu mi-a priit, si in continuare nu suport alcoolul. Poate ca sunt o mini-ciudatenie. In schimb ii trag tare cu tutunul… 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here