Cateva chestii pe care le-am observat de cand am iesit iar in lume….

0

Scrie mai mult!! Aș vrea, dar nu e momentul, nu e momentul să scrii nicăieri, iar când ai perioade de genul în care îi consideri proști pe toți e mai bine să te abții, chiar dacă știi că ai dreptate. Taci că trece.

Nu știu de ce am zis asta, eu voiam doar să vă zic despre niște chestii.

1.Star Wars Rogue One- NU! Nu îmi place, e o porcărie. Și mi se pare că ăștia de la Disney sunt extrem de zgârciți, aleg tot actori mediocrii de care n-a auzit nimeni pentru a-i plătii cu 100.000 de dolari pe un singur amărât de film. Trist, nu aș face asta doar ca să pot spune că am jucat în Star Wars. Oricum nu mai e ce a fost. La ultimul film Star Wars mi-a plăcut doar posterul, pe care-l am și acuma în casă.

2.Am observat că în Mediaș sunt tot mai mulți țigani. Departe de mine gândul de a fi rasist. Voiam numai să zic că în câțiva ani nu o să mai avem albi în Mediaș.

3. DImineața m-am trezit pe versurile lui Schubert Ave Maria, absolut superb!. Glumesc, era Dani Mocanu care cânta pe repeat la ceva vecin din fața blocului. Era ceva cu pușcărie. Ceea ce e ironic, pentru că sunt 3 băieți și două fete in familie, din care 2 băieți și o fată chiar au făcut pușcărie. Unu este închis în acest moment.

4. Pe Pro TV tocmai începe ”Uite cine vorbește”- a fost frumos primele 1000 de dăți. Difuzăm și noi ceva ce n-a mai fost difuzat?

5. Dani Mocanu e un fel de emblemă pentru Mediaș. Aseară, când am ieșit afară, au trecut 2 mașini pe lângă mine, din ambele urla Dani Mocanu melodia cu pușcăria și cu talentul de mic. M-am îndreptat către parc, din  blocuri se auzea aceeași melodie. Incredibil!!

6.În Mediaș s-a închis o farmacie și un magazin de carne. Bineînțeles că s-au deschis două săli de jocuri. La o distantă de un metru una de cealaltă. Nici una nu dă faliment.

7. Toate femeile pe care le cunoșteam, foste colege, sau femei pe care le știam din vedere sunt de-a făta, sau au deja pruncul în brațe. Și e ciudat, mă simt mai bătrân, mai ales că una din cele gravide mă lăsa să o mai gâdil din când în când. Au trecut ani de atunci, iar mie mi se par că-s zile.

8.În momentul de față ascult involuntar o melodie de la Dani Mocanu…sper că e involuntar pentru că am ajuns să fredonez câteva cuvinte. Noroc că plec azi din Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here