Tomiță și femeile

1

Vă uitați la Gospodar fără pereche? Nici eu, dar cumva mereu prind fazele cu Tomiță, și mă fascinează omul ăla.

Genul de virgin la 40 și ceva de ani. E clar că omul e virgin, vă întrebați de unde știu? Vă explic imediat

În primul rând aș vrea să înțeleg cum au ajuns femeile alea la el. Momentan are 2, nu știu câte a avut la început, dar mi-e tare greu să cred că o femeie s-a uitat la o poză cu el și a zis ” Mamă ce îmi place de Tomiță, la el vreau să merg”. Și nu zic că e urât sau ceva. Dar câteodată îți dai seama de cum e omul după față, și după față mie mi s-a părut un om fixist. Și chiar așa e.

E o tipă creață, simpatică, care mai încearcă din când în când niște gesturi tandre cu el. Da Tomiță e Timid și mereu scoate lucru la înaintare. Dacă aia vrea să-l mângâie, el o dă pe aia cu munca. „Acuma muncim, nu ne prostim, numai la prostii vă stă capu”.

Am senzația că Tomiță e virgin. E genul acela de om care nu poate agăța o femeie, cu idei învechite și fixe. Muncă, muncă și iar muncă. Orice gest de tandrețe, Tomiță îl spulberă din fașă și bagă la înaintare munca sau sera.

Acuma aflu că Tomiță nu a avut nici o relație în viața lui. Tipa aia creață îi spune că a avut 4 relații oficiale, iar lui Tomiță îi se pare cam mult :)))

Acuma nu știu dacă l-aș vedea pe Tomiță într-o relație cu vreo femeie, că omul ar neglija femeia în totalitate și s-ar concentra pe serele lui.

E fascinant să-l privești pe omul acela.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here