Tipuri de femei bete.

3

Lăsăm deoparte bărbații pentru că ei sunt bărbați. Femeile tind să ducă totul la extreme, mai ales când sunt bete.  Stăteam cu un amic și povesteam de reacțiile femeilor când sunt bete, plus că am trăit și eu experiențe din acestea.

Femeia care se îmbată și plânge. Ori s-a despărțit de iubit acum 3 luni sau un an , ori a trecut printr-o experiență mai urâtă. Cert este că, de câte ori se îmbată, ține neapărat să povestească tuturor experiențele ei proaste, după care strică cheful tuturor cu plânsul ei care nu se mai termină. Când nu este sub influența alcoolului, vrea să pară o persoană dură, noroc că Jager-ul scoate adevărul la iveală.

Femeia care se îmbată și se ceartă. Genul acesta de femeie pleacă prima acasă. Nu există noapte lăsată de creator să consume alcool și să nu se certe cu cineva, în special cu iubitul, așa, din senin. Dacă partenerul ei nu este prin zonă, își aduce aminte de certuri vechi pe care le-a avut cu amicele ei acum câțiva ani, și dă-i bătaie, ceartă și scandal până când se strică cheful tuturor. Cu ele nu poți ajunge la un numitor comun pentru că cearta este fără motiv, mai ales când e cu iubitul. Partea frumoasă este că, până a doua zi, uita tot.

Femeia care se îmbată și se dă la toată lumea, inclusiv femei. Genul nostru preferat, de-aia și ieșim în cluburi. Din fericire, avem simțurile dezvoltate și le mirosim imediat . Tipul acesta de femeie nu ține cont de sexul partenerului, se sărută cu băieți, după care o vezi cu o femeie, iar noi avem senzația că am ajuns în rai. De obicei, când nu este beată, este foarte rușinoasă și n-ar face lucrurile acestea dacă nu ar fi sub influența masivă a alcoolului. Deci, +1 pentru Cuba Libre.

Femeia care se îmbată și se dă mare intelectuală. Ăsta-i genul de femeie care vrea să reușească în viață, vrea să devină mare în domeniul ei. Problema este că nu a reușit să termine nici o facultate, chiar dacă s-a înscris la vreo 5. Pe femeia aceasta n-o poți contrazice deloc, în niciun domeniu, ea le știe pe toate, ea este mama femeilor. Problema gravă cu acest gen de femeie este că se comportă exact la fel și când este trează. De evitat!

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here