The Spy ne spune povestea lui Eli Cohen, un om despre care putem spune că i-a asigurat Israelului existența.

Sacha Baron Cohen, ne demonstrează că poate și altceva, nu doar comedie, iar modul în care îl joacă pe Eli Cohen/Kamel în serial este absolut minunat.

The Spy Poveste

Eli Cohen este un simplu angajat într-un magazin de electronice, în Israel, dar este născut în Egipt cu rădăcini Siriene. Prin Egipt a făcut niște chestii interesante, până să plece de acolo. Deci omu nu era chiar fraier, și ajuns în Israel, a fost recrutat imediat de armata Israeliană în divizia de Inteligență. Între timpo a fost refuzat de Mossad, s-a simțit ofensat și a demisionat, după care și-a petrecut 2 ani lucrând pentru o agenție de asigurări. Mai multe despre activitatea lui Eli Cohen aici.

Într-un final, Israelul fiind încolțit puțin, are nevoie de agenti secreți care să se infiltreze în Siria. Cam singurul potrivit, ca înfățișare, dar mai ales ca talent, este Cohen, care ajunge într-un timp foarte scurt să ocupe o poziție importantă în Ministerul Apărării. Take that alți spioni.

Citește și recenzia pentru Better Than US

Sacha Baron Cohen face un rol excepțional și am fost surprins să-l văd altfel decât Ali G sau în oricare alt rol de comedie.

The Spy este un serial excepțional în care ne este prezentată și Siria din anii 60, iar scenele sunt absolut superbe, în care ne sunt introduse personaje precum tatăl lui Bin Laden, iar la un moment dat chiar și pe micul Osama care avea maxim 7 ani. Chiar și yasser Arafat este menționat, dar fără o prezență pe ecran.

Un serial care ne prezintă o poveste reală extraordinară despre un om care a împiedicat distrugerea Israelului. Cum? Nu vă zic, v-aș strica plăcerea de a viziona, dar Sirienii aveau un plan genial prin care paralizau toată țara.

Serialul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here