Telekom ne minte, dar are si dreptate. La fel si clientul

0

Titlul e puțin ciudat, știu, dar problema e și mai ciudată. Se dă un domn, care vorbește 25 de ore în 24. Telekom îi suspendă serviciile pentru că a adus prejudicii companiei. Telekom n-a luat în calcul posibilitatea ca omul să nu fie om, adică să fie extraterestru.Aici aveți discuția între client și operator.

Ciudat, nu? Păi nu prea, ambele tabere au dreptatea lor. În primul rând, fata de la Telekom nu are absolut nici o vină, faptul că omul se apucă să strige la ea, dă dovadă de proastă creștere. Am lucrat în vânzări și știu cum e să îți vină un idiot care-ți urlă în cap crezând că, dacă a cumpărat ceva de la tine, a devenit șeful tău. Iar de amenințările cu OPC-ul, doamne, de când am devenit cetățeni Europeni toți au drepturi, dar nu și obligații. Vă spun din propria experiență, 90% din cazurile care mi-au venit când lucram în vânzări, nu erau întemeiate, deci clientul nu avea dreptate, chiar dacă lui I se părea asta și urla în gura mare că o să aducă OPC-ul, ba chiar mă amenința personal că o să-i pună pe mine, de parcă ăștia de la OPC sunt câini.Clientul nu înțelege că nu plătesc eu o eventuală amendă, ci firma. Repet, în 90% din cazuri OPC-ul a dat dreptate firmei.

Cum vorbești mai mult de 24 de ore într-o zi? Păi e simplu. Operatorii de la noi înregistrează ca timp consumat fiecare număr pe care l-ai apelat. Dacă eu sun doi oameni într-o conferință și vorbesc o oră, se consideră că am vorbit două ore. Aici au dreptate cei de la Telekom când i-au zis omului că a vorbit mai mult de 24 de ore. Fata e un simplu operator și nu a știu să-I explice bezmeticului.

De ce greșesc cei de la Telekom? Pentru că au făcut reclamă falsă. Pentru mine NELIMITAT, înseamnă fără limită! Dacă eu pot să vorbesc 35 de ore în 24, atunci am dreptul acesta, pentru că atunci când m-ai aburit să-mi fac abonament la tine, argumentul tău numărul unu a fost că-mi oferi minute NELIMITATE. În altă ordine de idei compania a susținut că, din cauza faptului că omul a vorbit prea mult, a afectat buna funcționare a rețelei. Păi prieteni, înainte să vă faceți reclamă că o să oferiți minute NELIMITATE omului doar pentru a mai suge de la un abonament, trebuie să vă asigurați că aveți infrastructura necesară. Practic, Telekom minte, iar minutele nelimitate sunt limitate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here