Ai putea spune că sunt un gamer ciudat, investesc în calculatorul meu, în special în componente, dar perifericele, sunt lăsate deoparte. De obicei merg pe ce este mai ieftin când vine vorba de tastatura sau mouse.

Pentru că tastatura mea Genesys RX 22 a decis că este timpul să părăsească această lume zbuciumată, m-am văzut nevoit să caut o altă tastatură. Criteriile au fost simple: Să fie luminată!

Așa că am răscolit internetul în căutarea unei tastaturi care să mă satisfacă vizual. După ce inițial m-am hotărât la vreo 3 modele, am găsit tastatura de la Redragon. Așa că am cumpărat-o, mai ales că era și la reducere. A fost puțin la risc pentru că nu văzusem nici măcar un review la ea.

Aspect

A fost cel care m-a atras, tastatura fiind compactă, luminată și cun aspect foarte frumos. Probabil copiat de undeva, dar îmi pasă prea puțin de acest lucru.

Tastatura este luminată în 7 culori, galben fiind culoarea mea preferată pentru această tastatură. Marginile sunt dintr-un plastic transparent luminat, ceea ce îi conferă un aspect foarte plăcut atunci când e luminată. Fiind principalul motiv pentru care am achiziționat-o.

Dacă de jur împrejur și pe spate avem plastic, situația se schimbă radical în partea din față unde avem aluminiu.

Îmi place că se curăță foarte ușor, butoanele având o cursă mai lungă decât tastatura anterioară, astfel că nu rămâne mizerie între butoane.

Funcționalitate

După cum spuneam, butoanele au cursă destul de lungă, îmi oferă o senzație plăcută la tastare, și este destul de silențioasă. Din poze mă așteptam să fie gălăgioasă rău. Din fericire nu e așa.

Nu are modul PRISM, în care se aprind toate culorile deodată, și nici alte chichițe care să-ți atragă privirea. Are un mod în care se stinge și se aprinde într-o altă culoare, dar nu l-am folosit până acuma. Singura culoare folosită de mine fiind galben.

Butonul de windows poate fi blocat, foarte util atunci când ești în joc și nu vrei să apeși din greșeală.

Ce NU îmi place

Tasta enter este destul de mică, așa că mi-a luat ceva timp până să mă obișnuiec cu ea, dar presupun că fiecare tastatură nouă are nevoie de acomodare.

Dacă lumina este stinsă, tastele abia se văd ziua, literele fiind doar transparente, fără puțină vopsea albă care să le facă mai vizibile. Deci, lumina funcționează și pe timp de zi.

În rest e o tastatură ok, la un preț decent, care își face treaba binișor răspunzând bine la comenzi.

O recomand celor care vor o tastatură cu aspect frumos, luminată într-o singură culoare (la alegere) și care ocupă puțin spațiu.

Tastatura este disponibilă la PC Garage la prețul de 80 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here