Tara asta e plina de oameni care si-ar da femeile la produs

1

Mă uitam la o fotografie cu un grup de vreo 40 de italience și, mânat de curiozitate, am început să număr fetele frumoase. Am ajuns la magica cifră 3. Deci din 40 de femei, doar 3 ar trece testul de gâdilit. Și credeți-mă că eu nu sunt pretențios deloc.

Și în timp ce admiram fauna Italiei, mi-a trecut prin minte clasica întrebare pe care orice român i-o pune unui străin: ”Îs frumoase femeile noastre?”

Dacă vine orice artist internațional în vizită sau cu treburi oficiale (cântări, cumetrii sau festivaluri) chiar femeile adresează magica întrebare ”Cum ți se par femeile românce?”

Practic ne comportăm ca un pește atunci când un nene vine să-și lase banii pe o femeie. Orice pește  își laudă marfa și  o să-ți spună că femeile lui sunt cele mai frumoase, ba mai mult, o să încerce să smulgă de la tine aceeași afirmație. Practic în România sunt văzute ca un obiect publicitar?  ”Romania the land of Whores?” Sau care e diferența între România și Red Light District? Singura diferență e că la noi femeile nu stau în vitrină, în rest tot întrebăm străinul dacă îi plac femeile noastre. Suntem gata să le împingem în brațele străinilor doar pentru a mai spăla din imaginea neagră pe care o avem.

Și ce contează dacă avem cele mai frumoase femei? Nu le avem, vă asigur eu. Adică ați văzut vreodată o braziliancă sau o suedeză? Sau o Norvegiancă? Norvegianca nu numai că mi-a băut rachiul, dar m-a și sărutat cu căldură :)).

Să zicem că avem cele mai frumoase femei. Cu ce ne ajută? Sau ne mulțumesc alea 5 minute în care noi f*tem ceva mai de calitate decât neamțu sau italianu? Da, în alea 5 minute te piși pe salariul lui minim de 1000 de euro, tu seara săruți o femeie de 10 ori mai frumoasă decât a lui. Numa să ai grijă, că și românca te iubește până când dă de străinul…nu neapărat cu bani, pentru că orice neamț normal are mai mulți bani decât un Român.

Două concluzii am:

  1. Suntem țara de P.I.M.P- nu degeaba știm atâtea cazuri de românce care se prostituează în pufurile din Frankfurt.
  2. Dacă tot avem cele mai frumoase femei, ar trebui să le ținem pentru noi, nu să tot căutăm confirmare de la fiecare străin care ne calcă pământul.
  3. Uite că mai am una. NU avem cele mai frumoase femei. Sunt femei ok, femei draguțe. Am văzut țigănci mai frumoase decât românce, așa că să nu ni se urce la cap.

PS-Asta cică e cea mai frumoasă femeie din lume. Charlotte McKinney. Pe mine nu m-a convins, poate pentru că nu e roșcată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here