Surpriza masinilor Dacia la Geneva

2

Nu ți-e dat decât o dată-n viață să vezi asemenea revoluții în industria auto. Și pot să spun cu mâna pe inimă că Dacia este viitorul automobilelor în lume. Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, puteți citii în continuare minunea inginerească pe care prezentat-o Dacia la salonul de la Geneva.

Dar înainte de asta, să vă spun puțin despre celelalte mărci. Au venit cei de la Skoda, au prezentat un concept simpatic. Skoda Vision S. Lumea a zâmbit, a trecut mai departe. Românii de la Dacia le-au râs în nas.

-Păi asta e minune inginerească? Vasile, ard de nerăbdare să le arăt ce am construit noi, nemaivăzut în lume, îți spun eu asta! Zise unul din inginerii Dacia, Dorel pe numele său.

Ăștia de la Skoda au mai prezentat niște modele, vrem să facem pe viitor lucrurile acestea, dotăm mașinile cu lucrurile astea etc.

Au venit și cei de la Volkswagen. ”Noi vrem să facem mașinile așa, pe viitor mașinile o să fie indestructibile și o să scădem rata mortalității în urma unui accident cu 99%. Cei de la Dacia tot nu au fost impresionați.

-Niște țărani nemți, Vasile! Exclamă Dorel plin de el, știind că are asul în mânecă iar lumea se va închina la roțile noului Duster.

A venit rândul Dacia, iar inginerul Dorel a luat cuvântul: ”Dragi Elvețieni, dragă planetă care ne vei cumpăra mașinile. Știu că ceilalți producători au încercat, vor să vă ofere mașini mai sigure, mașini care se parchează sau se conduc singure, dar adevărul este că au eșuat lamentabil. Nu au reușit să vină cu nimic revoluționar pe piață. Dar noroc cu noi, Dacia! pentru că vă vom prezenta un Duster imbunătățit. Un Duster care arată exact la fel, știu că l-ați văzut și anul trecut, și acum 2 ani. Nu s-a schimbat nimic. Defapt, s-a schimbat totul. Pentru că, după ani de muncă, cele mai luminate minți românești, în colaborare cu mințile franțuzești……..(o pauză pentru a da și mai mult dramatism dezvăluiri ce va veni)……..Vă oferim același DUSTER, dar într-o culoare nouă! Tourmaline Brown!!!- Compania Dacia a investit milioane de euro, angajații au lucrat non-stop pentru a vă aduce ceva revoluționar în viață. ”

Mulțimea e în delir, nu le vine să creadă ce mașină au lansat cei de la Dacia.

”Asta nu este tot, a continuat Dorel. Acum avem Bluetooth pe mașina noastră. Avem și jante de aluminiu. Și, prieteni, trebuie să vă țineți bine pentru că, noi, Dacia, în 2016, am introdus un produs revoluționar, nemaiîntâlnit………………(suspans)………..GEAMURI ELECTRICE PE FAȚĂ!!!”  Mulțimea este în delir, bărbații au erecție, femeile leșină de zici că l-au văzut pe Michael Jackson, cei de la Volkswagen sunt împietriți, tocmai au realizat că omenirea va conduce doar Dacia datorită viziunii a companiei din Pitești care vede în viitor, adică în 1990, pardon, 2990 am vrut să zic.

Mulțumim Dacia pentru lansarea incredibilă! De ce naiba s-au mai dus acolo?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here