Suntem atat de ipocriti cand vine vorba de sex

0

Singura lor vină este că s-au lăsat filmați, în rest sunt chestii pe care le făceam și noi, și părinții noștri. Nu înțeleg de ce curg râuri de ipocrizie în halul acesta din degetele minunatelor sfinte femei care comentează pe minunatul loc online care ne-a fost hărăzit de preamăritul Marcus Zucherbus al doilea.

Bun, a fost un simplu joc, în care fetele trebuiau să muște din banană. Căcat, știți și voi despre ce este vorba, nu stau să explic.

Sunt vinovați copiii?

Da, dar nu pentru că au jucat acel joc, ci pentru că au fost prinși făcând-o. Cu toții am făcut chestii de genul când eram mici, probabil mult mai grave și mult mai perverse. Hormonii își fac de cap în perioada aceea, nu-mi spuneți că voi o dădeați pe rugăciune atunci când vă venea de ”scroafă”. (Explicație: În grupul meu de golani, expresia ”îți vine de scroafă” înseamnă că ai dorința de a face sex, de a comite un act sexual împreuna cu nevasta în pat.)

Zic asta doar pentru că am văzut niște mame care se arătau oripilate, mame de vârsta mea, pe care le cunosc personal, și pe care le mai cunosc și alți băieți personal. Niște mame care se arată oripilate de un joc, dar au făcut niște chestii mai explicite la viața lor. În pivniță, în garaj…sau în Dacia 1310 vișinie.

Numa zic, singura vina a copiilor este că au fost prinși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here