Știți site-ul acela Badoo? Acolo s-au strâns toate proastele.

Sau ca să-i dau un titlu gen Vice ” Am intrat pe Badoo și am vorbit cu niște tipe despre sex”

Doar că eu n-am vorbit de sex, am încercat să vorbesc cu femei de vârsta mea despre orice. Și oau, nu zic că femeile sunt proaste, dar pe badoo s-au strâns toate proastele țării. Mă repet! MĂ REFER STRICT LA PROASTELE DE PE BADOO. Feministelor, stați liniștite, nu sunt misogin și nu toate sunteți proaste. Dar locul la cratiță e tot pentru voi.

După ce n-am găsit nimic interesant la cele de vârsta mea, am zis să urc un nivel și să ajung la milf-uri sau femei de 30+, că sigur sunt mai interesante și mai experimentate. Și cât de tare m-am înșelat. Femei cu studii…inferioare, femei care te întreabă prima dată ce zodie ești, după care hotărăsc dacă mai vorbesc cu tine. Ați înțeles? Totul în funcție de zodie!! Și după aceea tot ele sunt supărate pe bărbați.

Același discurs la toate-”bărbații sunt porci, pleacă după prima fustă, sunteți perverși și n-am incredere în voi”. Același tipar, aceeași mentalitate. E ca și cum toate femeile de pe badoo și-au sincronizat creierul și nu mai pot gândi altceva. Dacă vrei să aburești femei să-ți trimită poze indecente cu ele…acela e locul! Într-o jumătate de oră aveam poze de la cel puțin patru femei.

Partea cea mai amuzantă, ce-a care mi-a făcut ziua extraordinară, a fost când am abordat o tipă, Daniela. Tipul ăla de femeie dezvoltată cu sânii mari și corp frumos, numai că nu știa să și-l pună în evidență. Totuși, ochiul meu antrenat observă potențialul și o abordez. Discuția a fost demențială, are doar câteva propoziții.

Eu: Bună Daniela.

Ea îmi răspunde după 20 de minute ”Bună”

Eu:Ce faci? Că ce dracu să întrebi un om la prima conversație.

”Bine mersi” îmi răspunde ea după jumătate de oră. Până aici, într-o oră, am scris 3 propoziții. Poți cunoaște omul din atât? Daniela poate!

Sesizez momentul oportun și fac o mică glumă ” Mă bucur că mi-ai răspuns după atâta vreme”, glumă la care ea îmi aruncă un ” Da di ce nu”.

”Cu ce te ocupi?” Îmi scrie tot ea. Deja sunt mirat, asta mă place tare dacă n-a așteptat o oră să-mi mai zică ceva.

”Aștept să-mi răspundă femeile pe badoo, asta e meseria mea”. Bag glumă, că femeile care râd sunt pe jumătate cucerite. Da căcat!

”Pentru?” Mă întreabă ea nedumerită.

”Așa! Ca să le-o pot arunca pe aia cu multumesc că mi-ai răspuns după atâta timp” Îi zic eu deja distrându-mă copios.

”Ești dement dute caută în alta parte aventuri Mulțumesc pentru timpul acordat Noroc”.

Deci eu sunt ăla dementul care caută aventuri. Ea și-a dat seama de asta doar dintr-o glumă. Se știe, bărbații serioși nu fac glume, ei beau bere, sapă în mină și-și bat nevestele înainte de culcare. Probabil Daniela era nedumerită când a văzut că un bărbat mai și glumește. După ce i-am zis că a fost o glumă, o ironie, mi-a zis doar atât ” Du-te dracului muistule”.

Deja îmi este dor de Daniela, dragostea vieții mele, femeia care mi-a cucerit inima în 3 ore cu 5 propoziții.

 

Badoo

Badoo.com

7 COMENTARII

  1. nu numai ca e adevarat ,dar sunt tot felul de babe nefutute care-si dau varsta de 30-35 de ani , iarcele care probabil au si poze reale nici macar nu raspund

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here