Special-povestea comică a unui tip gay cu dizabilități

0

Special – Mă uitam să văd ce s-a mai lansat nou pe Netflix și am dat peste Special, un serial care ne spune povestea unui tânăr de 28 de ani care are un handicap locomotoriu și mai e și gay. Pachetul complet ca să te judece toată lumea.

Tipul ăsta ajunge să lucreze la o revistă gen VICE , unde e înconjurat de ultra hipsteri, gen de oameni pe care… nu zic nimic că e recenzia unui serial.

Special e comic, foarte comic, Kim, tipa grăsuță care scrie articole demențiale, e de trabă și-l ajută pe Ryan să se integreze în societate și să-și rezolve problemele. Tipa asta, KIM, e personajul ăla de care are nevoie orice serial, amuzantă, luptătoare și mereu pusă pe șotii.

Șefa lor e extrem de narcisistă, ar face orice pentru vizualizări, iar faza în care de ziua ei își cântă singură la mulți ani în timp ce ceilalți trebuie să privească mi s-a părut demențială. Am râs cu lacrimi.

Special are o durată de 14 minute per episod, nu am înțeles de ce, dar am aflat că e suficient cât să transpună o mică poveste pe ecran. Serialul este produs de Jim Parson, actorul care îl interpretează pe Sheldon în Big Bang Theory.

Special este scris de Ryan O’Connell care joacă și rolul principal. Este produs de Netflix și îl recomand. Astazi fac un binge și îl văd pe tot, după care rămâne să aștept cu nerăbdare sezonul 2.

Nu cred că e recomandat celor care își fac cruce de fiecare dată când trec pe lângă o biserică, Special fiind destul de explicit atunci când vine vorba de relații homosexuale. Dacă nu ești genul acela de persoană, e un serial comic care merită vizionat.

Serialul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here