Șoarecii sunt adevărați monștrii.

0

Mi-am schimbat mobila în cameră la mine, mai trebuia să vină dulapul, a întârziat vreo două zile, iar când în sfârșit au venit meșterii, mi-au adus și o surpriză. O surpriză pe care am văzut-o doar seara târziu. Era un șoricel micuț, drăgălaș, pe care l-am ucis.

Dar până să ajung să-l trimit la creatorul său, am dus un adevărat război. Șoarecele a fugit în bucătărie unde l-am încolțit, doar că nu puteam să-l prind, sunt ai dracului de rapizi. Bineînțeles, mi-a fost foarte frică de el, ca un adevărat elefant ce sunt. Mi-am sunat niște amici, le-am cerut să vină înarmați că avem de-a face cu însuși diavolul. Ne-am chinuit 4 ore să-l prindem, vă spun sincer că nu ai nicio șansă, orice ai face, se ascunde prin toate colțurile. Într-o vreme eram noi convinși că el se află lângă aragaz, am luat cutii și am făcut o cușcă să nu mai poată să iasă. Doar că, șoarecele era în spatele nostru și se uita la noi, trei flăcăi, cum ne chinuiam să-l închidem în acea zonă. Nu vă mai zic ce aer de superioritate avea. Bun, ne-am mai chinuit ceva vreme să-l prindem, tot fără succes. M-am decis să-l las până dimineața închis în bucătărie, urmând să merg să cumpăr ceva lipici pentru șoareci.

Aici începe coșmarul, fiind închis în bucătărie noaptea, a ieșit băiatu la plimbare, făcea o gălăgie de zici că aveam un pitbul turbat, zgâria ușa, scotea sunete, iar la un moment dat am auzit niște bubuituri. Am crezut că își ia avânt pentru a dărâma ușa. Sincer vă spun, m-a luat frica. N-am  dormit toată noaptea de gălăgia ce o făcea. Dimineața am mers la magazin, am cumpărat lipiciul, m-am întors acasă și am început să bat cu picioarele în parchet pentru a-l speria.  Am amplasat strategic mai multe cartoane cu lipici și am pus cașcaval pentru momeală. După câteva ore șoarecele a fost prins, când l-am văzut cât e de mic, am jurat că a slăbit de la efort, pentru că bubuiturile alea nu le putea scoate un animăluț atât de rahitic. Tatăl meu la luat și, până să-i spun eu să mi-l dea mie să-i dau drumu afară, ia dat el drumu de la etajul 3. Mi-a părut rău de el, sincer, șoricelul a fost puternic, m-a făcut să nu dorm toată noaptea.

Na, așa l-am ucis pe Jerry, astăzi se împlinește un an și 4 luni de la moartea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here