Și se jură că nu fură

Dumnezeu nu este străin de practici de genul acesta. Să nu uităm că l-a pus pe Avraam să-și ucidă singurul copil. După care a zis să nu ne agităm prea tare și să-i taie doar vârful puței.

Că preoții sunt fierți pe bani nu este o noutate și nici nu ar trebui să ne surprindă. Omul încearcă să producă niște bănuți. Că o face într-un mod infect… e tipic bisericesc!

Treaba e așa: niște cetățeni de etnie cu proveniență asiatică, fac chestii bisericești cu jurăminte în biserică, că ei pun mare valoare pe căcatu ăsta. Până când s-au prins că nu e pe bune și acuma se jură pe orice. Că așa e la ei, să moară familia mea dacă vă mint.

No, feciorii trebuie să jure că nu au făcut sex cu anumite fete din comunitate. Până la nuntă nu au voie să facă sex, după aia e ok să le ducem la prostituție in Germania, nu? Aici intervine ipocrizia, să te juri pe dumnezeu că nu ai dezvirginat o femeie, ca mai apoi să o vinzi pe bani altor bărbați.

Dani Mocanu știe mai bine. Și nici măcar ăia nu sunt de judecat, nu! Ci preotul, infectul ăla care a jurat să-l slujească pe Dumnezeu, să ocrotească săracii, își bate joc de tot ce înseamnă biserică acceptând practici de genul acesta.

Normal, nu ne pasă că nu credem, da boi, avem cea mai mare Catedrala Ortodoxă din lume, ne mințim între noi că suntem poporul lui Dumnezeu, oamenii pupă la moaște de zor și după aia apare căcatu ăsta?

Oaie, nici măcar nu mai am ce să critic! Atât de rău am ajuns :))

Haidi Pa! Mi-am adus aminte de o vorbă pe care o ziceau ăștia de acasă care erau din același neam cu cu cei din videoclip… „Îți dau de jurat!” Nici nu știam cât de serioasă e treaba.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here