Și? Ești fan de mic Super Bowl, nu?

Super Bowl 2020

Când am auzit prima dată de un român că se uită la Super Bowl era prin facultate. Ăsta era și americanizat, plus că erau și alegerile iar Obama avea să spargă istoria în două.

Îl priveam ciudat și încercam să-l înțeleg cât de cât. Unde ceapa mă-tii ai văzut tu Super Bowl în România sau măcar vreo referință către fotbalul American înafară de niște seriale sau filme?

Adică de unde pasiunea aia? Asta îmi era mie greu să înțeleg.

Iar frumos ar fi să zic acuma că da, anii au trecut și am înțeles. Doar că NU! Tot nu am înțeles de ce unii se agită pentru un sport care nu se practică la noi. Bă, deloc! Adică mai sunt ceva dinăștia amatori de pe la noi, care m-ar plictisii mai rău decât un meci de fotbal din Florești.

Și cam atât. Bine, și la ei sportul e prost rău de tot. Adică cumulat cred că se joacă 15 minute. În rest reclame și povești. De aia nu îmi place, că mă plictisesc ușor și la fotbal, iar ăla e cât de cât cursiv… dacă nu joacă vreo echipă Românească. Noi suntem așa mai pe aruncat pe jos și cu dureri de gambe.

Oricum, fotbalul american e doar un rugby pentru fetițe, mult mai slab calitativ. Nici măcar în rezumatul lor nu au avut vreo fază care să fie scoasă în evidență.

Și mai au prostia aia de show la pauză. Anul ăsta Iubi Shakira și Iubi J.Lo.

Și cam atât e, ăștia care tot ne zic despre cum se uită ei la Super Bowl sunt niște bășinoși cu vise americane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here