Si Dumnezeu e homosexual

0

Dumnezeu e homosexual.Vă mai zic o dată că poate nu ați înțeles. DUMNEZEU E HOMOSEXUAL. Vă explic mai târziu de ce.S-a trezit ceva spălat pe creier să-i ceară lui Iohannis să susțină familia tradițională. Dar ce înseamnă familia tradițională? Că eu am văzut niște familii dinastea tradiționale care mi-au lăsat un gust amar. O tanti dintr-o familie tradițională, probabil și pupătoare de moaște și-a aruncat copilul la gunoi.

Mai știu o tanti din familie tradițională care și-a abandonat copiii și a plecat cu un nene în Italia. Vreau să înțeleg cum vede românul familia tradițională. Vreau să văd cum vede bărbatul Liana Stanciu familia tradițională. Că ea era mare credincioasă și susținătoare a familiei tradiționale, uitând că ceea ce crede ea și susține acuma, condamnă comportamentul de genul acesta.

Familia tradițională în România

Femeia să se teamă deeeeee băăăăăăăăărrrrrrrrrbaaaaaat. Îl mai știți pe retardat? În concepția românului, și aveti grijă doamnelor,. femeia e supusă bărbatului. E ciudat cum sunt unele femei care urlă din toți rărunchii că nu vor căsătorii între persoane de același sex, că ele vor familii tradiționale, după care merg acasă și sunt bătute (într-un mod tradițional, bineînțeles) nu sunt respectate și sunt văzute de societate ca niște mașini care ne asigură urmași. Pe mine nu m-au învățat părinții nimic despre homosexualitate, la școală nici atât. Când am crescut mai mare am aflat ce înseamnă, ce fac oamenii ăia. Din păcate am aflat de la oamenii greșiți, de la oameni care încă cred că homosexualitatea ar fii o boală. Am avut decența să mă informez înainte să-mi formez o părere. Și am decis că sunt oameni și au libertatea să facă ce vor ei.

Homosexualii nu sunt urâți doar în România

Deși tind să cred că țările ortodoxe sunt mai dure din acest punct de vedere. În rusia cel puțin esti discriminat pe față și poate bătut. Românii sunt prea proști și ca să discrimineze. Nu cunosc termeni, n-au informații. Așa au auzit ei undeva și fac toți asta. E ca si cum ai ține cu Steaua pentru că nu ai auzit de altă echipă.

jean

Jean Maurer e atât de prost încât devine simpatic. E atât de prost încât se contrazice în doua secunde. Dacă homosexualitatea este o boală psihică, atunci nu se transmite. Deci ea nu poate fi contactată de copil. Chiar dacă ambii părinți sunt gay.

Eu mai am o mica problema atunci cand infieaza copii nevinovati care inca nu au o orientare sexuala definita, dar care pot fi corupti de aceste cupluri „bolnave”.

Problema e că nu ai cum să influențezi. Dacă îi plac bărbații, n-ai nicio legătură tu ca părinte cu asta, la fel dacă îi plac femeile. E vorba de ce simte el, de ce este atras. La fel de bine puteam să fiu și eu homosexual, deși am crescut într-o familie tradițională. Din fericire prefer piersicuța și nu banana. Homsexualitatea există și la animale. Păi dacă ursul împușcat era homosexual? Mă gândesc că nu mai criticați autoritățile, nu?

Cică există 3 milioane de români care au semnat și vor ca bătaia să fie aplicată doar de bărbat la femeie. Nu bărbat-bărbat, nu femeie-femeie. Adică susțin familia tradițională. Oameni care nu știu că dumnezeu e homosexual. Eu vreau să văd semnăturile întâi.

Bine, nu e homosexual, e bisexual (pentru creștinopați bisexual înseamnă asta)

Hai să vă explic logica mea de grădiniță și să vă spun de ce cred că lui Dumnezeu îi mai place din când în când și banana.

Lucrăm cu materialul clientului. În cazul nostru Biblia, care ne spune clar că omul este făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Inclusiv homosexualii. Deci Dumnezeu este bisexual, adică îi plac femeile și bărbații.

Logică de clasa a 2-a. Dar pentru un popor înapoiat din care 50% încă cred că pământul este plat și că soarele se învârte în jurul nostru, e prea mult dacă aș trece la o logică de clasa a 3-a.

Momentul culminat……Concluzia și o mică lecție de  istorie

De multi ani organizatia mondiala a sănătății a confirmat în mod oficial că persoanele care au o orientare sexuală diferită nu sunt bolnavi psihici. Deși românii au acces la internet foarte rapid, homofobia nu-i lasă să gândească logic. Iar persoanele din comunitatea LGBT nu încearcă  să ne convingă copii să devină homosexuali.Pur și simplu doresc să aibă aceleași drepturi de care se bucură orice om.

Retardaților, pentru calculator trebuie să-i mulțumiti unui homosexual. Ahhh aceluiași homosexual trebuie să-i mulțumiți că astăzi nu vă scrie la intrarea în fabrică Arbeit Macht Frei. Deși la cum gândiți n-ar fi fost rău să scăpăm de niște idioți

In 2009 Gordon Brown(premier in Marea Britanie) a prezentat scuze în numele guvernului pentru atitudinea față de Alan Turing  a cărui singură vină a fost că era homosexual. In 2013 a avut parte și de scuze regale.  Oscar Wilde a făcut închisoare pentru același motiv, acela de a nu fi ” normal” pentru restul lumii. Și exemplele pot continua dar mă tem că nici unul dintre cei 3 milioane care au semnat habar n-au cine sunt oamenii ăștia. Ideea este că țările din vest progresează, noi ne îndreptăm spre evul mediu.

Anormal în lumea asta este să nu-i accepți pe cei diferiți de tine. Și nu, credincioșii fanatici nu sunt diferiți, sunt doar retardați.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here