Disponibil pe Netflix, un serial nou cu o idee veche. Un reboot al seriei din 1965. Da, ideea asta a venit prin 1965 și a avut parte de 3 sezoane fructuoase. În 1998 s-a încercat și un film, pe care sincer nu l-am văzut, nici nu știam de existența lui, și în care joacă Joey din Friends, adică Matt LeBlanc. În film mai joacă și Gary Oldman care este un actor extraordinar.

Să revenim la pierduții din anul 2018.

Serialul are toate șansele să ajungă unul de succes, povestea e faină, poate merge în orice direcție și are parte de niște actori foarte buni.

Nu vă dau spoilere, dar vă spun că serialul nu duce lipsă de niște clișee micuțe, precum „ăla slab de nu trebuia să fie aici se dovedește cel mai util”. Știm cu toții că în viața reală ăla mai slab moare primul, indiferent de câte filme am văzut.

Pentru început, dacă nu ai văzut celelalte producții Lost in Space, nu-ți bate capul că nu înțelegi mare lucru, ăsta e farmecul atunci când vezi un serial și o poveste nouă. Încet o să-ți fie dezvăluit totul și o să te simți mai deștept.

Povestea principală e simplă: Pământul se duce pe apa sâmbetei pentru că, probabil, au avut și în universul lor un Trump, aerul ajunge mai greuț de respirat, iar oamenii, printr-un concurs de inteligență și valoare, decid pe cine trimit în spațiu să colonizeze niște planete. Din senin un roboțel ciudat atacă nava iar ăștia trebuie să fugă cu navetele de salvare. Așa ajung pe o planetă ciudată, pe care nu o cunosc, dar capabil să susțină viața la capacitate maximă. Un mic spoiler: Mare atenție la robotul care atacă nava și robotul care-l salveaza pe copil

Cam asta e ideea, serialul e bun, dacă ești fan SF e de neratat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here