Seductie aplicata. Adica niste pusti care s-au uitat la videoclipuri cu americani si cred ca si ei pot saruta o fata din prima pe strada.

0

Cel mai lung titlu de pe blogul ăsta si-mi place. Săruta-v-aș buzițele păpușelor. La un moment dat erau niște băieți cu un canal pe youtube  in care postau filmulețe de seducție. Pe înțelesul tuturor, păcăeau fetele să se pupe cu ei. Oricine poate să facă asta.Adică oricine poate săruta o fată. Teoretic oricine poate, dar ca întotdeauna  practica ne omoară. Adică aș vrea să-l văd pe tipul ăsta că merge la prima fată pe care o vede și reușește s-o sărute din prima.

Știu, toți suntem frumoși în felul nostru și sufletul contează. Total de acord! Și nu susțin asta doar pentru că-s urât.

Ideea e că sunt oameni care fac asta în viață. Și fac seminarii pentru care toți neatinșii plătesc bani ca să învețe cum să sărute o fată????

LE- FIlmulețul acela a fost șters, evident. Dar vă puteți uita la acesta în care marele Taher explică cum să nu ți-o iei la mână. Apropos, îmi place că e cu nasul pe sus mereu. La propriu!!!

E atât de penibil pe cât cred și eu? Sau sunt doar gelos pe succesul băiețiilor la cămașă? Eu dacă aș fi femeie și ar veni TAHER la mine încercând să mă sărute aș fugii pentru că m-aș aștepta să explodeze ceva. E doar glumă rasistă, relax!

Dar să-l lăsăm pe Taher, ați văzut ce stil de vorbit are Alex? Cum o abordează el pe domnișoară de zici că este ofițer KGB? Întrebări stupide, abordări ghiolbane, zici că vrea s-o bată.

Bun, sunt oameni care n-au pupat nimic și sunt puțin disperați, așa că or să apeleze la niște cretinei care nu fac nimic în viața lor. Coaching, ați înțeles? Te duci la altu să te învețe cum să agheți femeia. Cam așa cum făceau ăștia mai mari cu noi când ne acceptau și pe noi în pivniță s-o ”iubim” pe fata cartierului.  Ăia o făceau pe gratis și nu eram penibili încercând texte de căcat. Bineînțeles că ce v-am zis mai devreme nu e adevărat, noi suntem încă virgini și n-am înghesuit fete prin scări de bloc.

Nu trebuie să disperi, dacă ești un tip cu capul pe umeri și serios, trebuie doar să aștepți vârsta de 30 de ani. Vin singure, ceasul ticăie, femeia simte că se cam duce timpul și o să încerce să prindă primul fătălău care o acceptă. Așa că nu vă irosiți banii pe cursurile onaniștilor de la arta seducției. Fii bărbat și o să pupi și tu ceva în viața asta, dar nu fi penibil că ăștia din videoclip.

Dacă nu merge cu așteptatul, încearcă s-o scoți la pizza, cică cele mai multe tinere au rămas însărcinate după ce au mâncat pizza 😀

Și nu uita, dacă o femeie îți spune că s-ar culca cu tine doar dacă ai fi ultimul de pe pământ și trebuie să repopulați planeta, spune-i că i-ai da totul pe față, și am rămâne o specie dispărută.

BRO FIST!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here