Scoate puțin capu din bulă

Pe mine mă surprinde sincer faptul ca voi sunteți surprinși de faptul că Dăncila este în turul 2. Pe bune, de ce? De unde și ura asta proastească îndreptată brusc spre Iohannis?

Mă doare-n cot de amândoi. Dar ideea este că am văzut niște retarzi pierduți în spațiu care au zis că votează Dăncilă doar pentru că Barna e pe locul 3 și nu îl vor pe Iohannis.

Și mă gândesc- Bă, ce oameni triști. Oameni care dădeau share la renumita poză cu fata aia care avea pe tricou scris „Mă piș pe el de vot” și se arătau indignați, mergeau la protest și strigau Jos Dăncilă, acum zic că o votează pe țoapa aia din ură pentru Iohannis.

E ca și cum ai urla că ești violat anal, iar după ce reușești să scapi de violator, îți bagi un dildo mare în cur de unul singur în fața lui. Asta ca să fiu mai elegant în exprimare. Că în realitate v-as zice că vă cam futeți singuri în cur, stimabililor.

Ceea ce nu e rău dacă ai asemenea înclinații. Dar să fii atât de prost încât să te gândești la treaba asta și să o faci… nu știu, mă depășește.

Bun. Dăncilă președinte! Acum ce? Stai și te plângi 5 ani ca prostu?

Se tot miră toată lumea că aia a strâns 2 milioane de voturi. Normal că a strâns, oamenii confundă omu cu Partidu. Putea să candideze o maimuță, că spălații pe creier tot votau.

Știu frumoșilor, l-ați vrut pe Barna. Și eu am plecat cu ideea că îl votez, dar după ce am intrat în cabină, aveam în minte doar imaginea în care îl înreabă pe Ienei dacă îi dă autograf.

Băi, nivelul de ego pe omu ăsta! Nu am mai putut să votez cu el. Sorry not sorry. Am votat ficusul, măcar ăla nu mă face de rușine.

Băieți, fiți bărbați și nu futeți meciu pentru că sunteti ca băiatu ăla care se supără că pierde la fotbal și își ia mingea și pleacă acasă.

Știu, știu, bula voastră. Eu ce să vă fac dacă nu scoateți capul deloc și aruncați o privire și în jur? Viața nu e roz, nu toți oamenii au master, da, există și bătrâni fără dinți în gură, chiar și tineri, chiar și eu am o măsea lipsă recent, există oameni proști care sunt creduli.

E frumos când faci mișto de ei pe net? Află că ăia votează, și nu sunt un număr mic așa cum credeai tu și bula ta de infatuați. România reală nu e aia în care crezi tu, e aia care îți dă direct în cap când dai nas în nas cu ea.

Și acuma sunteți afectați, că v-ați trezit puțin din reverie. Iar în loc să fiți bărbați și să înfruntați realitatea, vă întoarceți de unde ați plecat, ca niște masochiști, dar mai lași ca înainte.

Barna nu merita să fie președinte! Asta așa, să mai plângeți puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here