Scandal sexual in Biserica.

0

Eu am o parere foarte proasta despre preoti, nu ma surprinde cu nimic ca a iesit la iveala acest scandal. Pe undeva era normal, doar sunt barbati. Si, mai rau decat faptul ca sunt barbati, este ca sunt preoti. Pentru mine, mai rau decat preotii sunt doar criminalii si iubitorii de maidanezi care nu fac nimic, doar protesteaza pe internet.

A gresit preotul? Evident! Normal ar fi ca el sa-si prezinte demisia, da crezi ca se intampla asa ceva? La noi bunul simt este plecat de multa vreme. Mai rau decat preotul sunt enoriasele batrane care sunt convinse ca biblia a fost scrisa de Eminescu sau de domn Parinte. Ele iau cu indarjire apararea preotului care propovaduieste cuvantul domnului in satul lor. Daca ar trebui inceput de undeva, zic ca trebuie sa ne scapam de oamenii care sunt atat de credinciosi incat nu mai vad nimic in jurul lor decat Biserica si pe domn Parinte.

A luat Biserica pozitie in acest caz? Sau Preafericitul, preamiraculosul si preacredinciosul Daniel a fost ocupat sa-si numere banii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here