Romtelecom și Cosmote vor deveni ”T”

5

Sau T-Mobile, companie de telefonie din Germania care se află sub patronajul celor de la Deutsche Telekom, acționar majoritar la Romtelecom și Cosmote. Am povestit chestia asta în urmă cu un an jumate, pe Gadgetcontrol, numai că atunci nu m-a băgat nimeni în seamă. Chestia e că știam de la un nene din interior cum va sta treaba.

T-Mobile e mare, știm cu toții, dar trebuie să vină cu servicii de calitate , altfel e doar aceaași Mărie cu altă pălărie. În america au făcut o chestie tare, nu știu sigur dacă s-a mai implementat, dar au vrut să atragă clienți în felul următor: Știm cu toții că atunci când îți cumperi un telefon subvenționat, compania care ți-l vinde nu pierde banii, ci și-i recuperează din bani plătiți pe abonament care este mai mare pentru că telefonul costă mai puțin. Astfel că T-Mobile s-a gândit să vină cu un abonament, să zicem, de 30 de dolari, urmând ca la data achitării telefonului să scadă abonamentul cu diferența de sumă pe care ai plătit-o pentru telefon. Să zicem că plăteai 30 de dolari, după un an sau doi, când ți-ai fi plătit telefonul achiziționat mai ieftin, plăteai doar 25 de dolari.

Lucru care în momentul de față nu se întâmplă mai nicăieri în lume, operatorul își menține prețul abonamentului și după ce, teoretic, ți-ai  achitat telefonul.

Sursa

5 COMENTARII

  1. In Romaia toate firmele se adapteaza hotiei locale, adica vor aplica n-spe mii de metode pentru a-ti scoate cat mai multi bani din buzunar si facilitati cat mai putine.

    Eu astept sa vad ce dreaq fac cu internetul si acoperirea, ptr ca astia de la Cosmote sunt cei mai jalnici :))

    Cat despre Romtelecom, eu zic sa renunte dreaq la brand, cand aude lumea de el, fuge ca de dracu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here