Au ajuns unii să fie atât de corecți în viață încât orice glumă îi afectează. Cât timp nu sunt făcute despre ei sau poporul lor. Atunci acționează violent și-ți distrug pagina de Facebook, așa cum le-au făcut-o celor de la Charlie Hebdo (hue hue hue). A fost un moment penibil la care a participat toată țara și aș vrea să uit de el. 

A câștigat Franța mondialul. Unii au mai făcut o glumiță, alții au fost prea serioși, dar majoritatea au făcut glume. Așa cum de altfel fac și Francezii, și nu cred că ei s-ar supăra.

În schimb, s-au supărat românii frate, românii s-au supărat pe români că au făcut glume despre Francezi.  A devenit un sport național să fim corecți la orice pas ca nu cumva să se supere unu sau altu. Și intrăm într-un penibil jegos.

Tu faci o glumă despre Franța, iar unii îți dau date istorice. DATE ISTORICE, despre ce a realizat Franța și cum fără ei nu era libertate sau Uniunea Europeană. Am mai văzut că circulă o poză cu toate originile francezilor din echipa națională și după aia ni se explică diferite chestii.

Da crezi că ne interesează?? Lasă-ne frate să zicem și noi o glumă, că doar asta mai avem. Și asta vreți să ne-o luați? Să nu mai pot face o glumă că se supără x și y? Crezi că îmi pasă atât de mult că Franța are jucători Africani în echipă? Mă doare fix în cot. Tot ce mă bucur este că pot face o glumă dacă îmi vine inspirația.

Dar nu mai veni să-mi distrugi zen-ul cu prostiile tale. Te simți tu, ca român, jignit că unii au făcut o glumă despre francezi? Ar trebui să-ți faci un autocontrol psihologic, să vezi unde e problema.

Dacă eu am fost în stare să iau apărarea Francezilor când au glumit despre Halep, am măcar dreptul să fac și eu la rândul meu o glumă despre Francezi. Că de aia glumim.

Vă rog să vă scoateți morcovii din fund și încercați să zâmbiți puțin. Poate vă ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here