Romania inca este in Evul Mediu

0

Practic, suntem niște extratereștri, o civilizație misterioasă care gândește ca în evul mediu dar are tehnologii din viitor. Poate noi suntem celebra Atlantida, doar ca nu ne-am scufundat sub apă, s-a scufundat doar creierul nostru care nu mai gândește logic.După ce am citit recenzia cărții ”E greu sa fii zeu”, m-am decis să o citesc și, la fel ca Eftimie, am observat că modul de gândire a oamenilor din Evul Mediu nu diferă cu nimic față de zilele noastre.

Cretini care cred în Dumnezeu și că pământul e plat? Avem!

Oameni care vor să omoare homosexualii? Avem! Ăștia sunt cea mai proastă rasă, toți cei care sunt împotriva homosexualității, sunt puțin homosexuali în interiorul lor. Sunt genul de bărbați pe care îi înșeală femeile pentru că nu le lasă să le facă un mic sex oral. Sunt bărbații care în pat știu să se urce peste femeie, să-i dea de 3 ori după care se culcă așa murdar. Ca în Evul Mediu, fără puțin interes față de femeie, față de plăcerea ei. Fătălăi ce sunteți. Sunt genul ăla de bărbați care fac sex cu alți bărbați după care îl bate pe bărbatul de lângă el, refuzând să accepte că este un mic homosexual. Ca negru ăla din America, ceva sportiv, care sugea la greu niște matahale negre, după care a spus că el nu este homosexual, că urăște homosexualii și că a fost drogat ca să facă asta. Sigur, noi te credem…..

Revenim puțin la cretinii care pun orice în mâna lui Dumnezeu. Ăștia sunt cei mai răi oameni, acele mai muțe fără păr,. oameni care îmbolnăvesc societatea în care trăim. Să luăm cazul minunaților părinți români din Canada care au refuzat tratamentul pentru copilul lor de 15 ani , preferând doar să se roage pentru el. Acum sunt judecați pentru crimă de gradul 1. Prea puțin!!! Mult prea puțin, oamenii ăștia merită torturați, merită să treacă prin suferințe grele.

COPILUL A FOST GĂSIT FĂRĂ SUFLARE LA ORELE 20:00

Dar au chemat salvarea numai la orele 22:00, părinții preferând să se roage pentru sănătatea lui împreună cu alți membrii ai Bisericii.

Aceasta susţine că în casă se aflau mai mulţi membri ai bisericii, care se rugau împreună cu părinţii. Shauna Mithcell a declarat în faţa instanţei că este posibil ca Alexandru să fi murit înainte ca părinţii să plece la biserică. Băiatul era bolnav de diabet şi, conform autorităţilor, a murit din cauza septicemiei, datorită înfometării şi a neglijenţei.

Deci Dumnezeu nu te hrănește și nu te vindecă de infecții? Vai de mine, dar nu pot să cred!!! Cănd a intrat polițistul care a preluat cazul în casă, a văzut un băiat de 15 ani, mort, care nu cântărea mai mult de 9 kilograme! Mai mult, suferea de diabet și trăia cu ajutorul insulinei. Părinții negau că ar avea diabet copilul și reufzau să-l ducă la tratament pe considerente religioase.

Asta este mizeria de mamă care și-a trimis fiul la domnul

Revenim la homosexuali?

Aparent, dacă nu ești împotriva homosexualilor ești unul dintre ei. Că așa gândesc retardații care strigă Heil Hitler dar n-au habar de istorie. Să le mai zic cretinilor de Mein kampf? Nu știu ce-i aia, dar sunt cu Hitler în gură la tot pasul. Cum e și idiotul care mă amenință în comentarii că-mi dă cu pula peste cap dacă mă prinde. După care, evident, mă face gay doar pentru că nu mi-am luat furca să pornesc la vânătoare. Deci cine gay dintre noi? Eu? Sau el că are o reală plăcere să-mi dea cu pula peste cap când mă prinde?

Capture

În fine, de cretini care mă amenință mi-e plin podul. Nu mi-e frică. Ultimul care a vrut să mă agreseze chiar în fața polițiștilor pentru că l-am reclamat că spărgea geamurile unui magazin, a sfârșit cu un dinte din față lipsă. Ce să zic, am avut genunchiul tare.

Concluzia? Planeta asta e plină de oameni care nu gândesc, maimuțe fără blană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here