Romania-Franta si taranisme la Cluj.

0

A fost o idee foarte bună să se monteze ecran pe stadion. Ba chiar au deschis standuri cu mancare, gratar,mici, nachos,chipsuri și bineînțeles bere din belșug. O atmosferă frumoasă, oameni amestecați, francezi , români, nimeni n-a avut treaba lor.

Asta până când se consumă niște beri și se trezește Decebal din oameni iar naționalismul dă pe afară. Era un grup de Francezi care, bineînțeles că s-au bucurat la golul doi marcat de Franța,  iar un țărănete român, care s-a asigurat că o să ne păstrăm imaginea impecabilă din Europa, a aruncat cu bere spre ei. În secunda doi, tot grupul s-a ridicat și a plecat. Au fost români care i-au bătut obrazul boului, dar nu aveai cu cine. Paza inexistentă la stadion.

Aaaa și să nu uit. Mor când se apucă oamenii să strige U Cluj-Napoca la ABSOLUT orice manifestare există. Serios, a jucat România nu U.

Și eu urăsc Francezii din tot sufletul, dar asta nu înseamnă că o să-i bat pe unde îi prind, urăsc Franța, nu individualitățile. Pot să fiu prieten cu un francez de exemplu. Eu îi văd ca pe niște pechinezi care latră mereu dar cam atât. Se predau la primul glonț tras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here