România e specială! Este singura țară din lume în care oamenii sunt trași de curent.

5

Principala grijă a românului este să nu-l tragă curentul!

Pentru că acest curent e un nenorocit, care trage oameni și-i lasă-n curu gol. Ba le mai dă și dureri de urechi, măsele sau spate. Pentru că orice te-ar durea, dacă nu te-ai lovit, te-a tras curentul, tati. Curentul pentru noi este răul suprem.

În autobuz, în tren, în avion nu, că nu se poate deschide geamul, dar chiar și acolo tind să cred că pe un român îl va trage curentul.

Asta e boală românească, români cu vată în ureche îngălbenită de la ceară. Așa să vă imaginați că există om cu vată în ureche mai veche decât mine. Sunt ferm convins că sunt bătrâni care nu și-au scos vata aia din ureche de 26 de ani. Și asta doar din cauza nenorocitului de curent care trage români. Asta e boala românului, pentru că oriunde pe planeta asta nu există om să fie tras de curent, nu există expresia asta în alte vocabulare.

”Închide geamu că mă trage curentul”-este expresia supremă. Afară sunt 36 de grade, toți transpirăm ca porcii, urinăm praf de la atâta căldură, dar mereu se găsește cineva să fie deranjat de aer. Am senzația că nația asta s-a obișnuit să pută, pentru că altfel nu-mi explic cum stau oamenii în mirosuri grele cu branza lângă ei și geamuri închise pentru că e curent.

Nu există așa ceva! A dracu și curentul ăsta nenorocit că s-a trezit să vină tocmai în România, că nu suntem destul de bătuți de soartă. Măcar de-l puteam folosi pentru a produce electricitate, sau ceva benefic, în schimb, dacă în România deschizi un geam te trage curentul, nu se aprinde becul. Vă spun! În nicio altă țară din lume nu te trage curentul, dar cum ai trecut granița ai belit-o. În  România e nenorocire.

Oare și Alexandra Stan a fost trasă de curent?

 

5 COMENTARII

  1. De fapt, expresia “te trage curentul” e o chestie balcanica, si cum tara noastra face si ea parte din “cultura balcanica” , a ajuns expresia asta si pe la noi ??????????????? Deci nu exista numai in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here