Refugiații, Poliția în maghiară și Pompierii.

0

Au avut românii motive să se plângă pe facebook cât pentru un an de zile.

Imigranții

N-am înțeles de unde atâta simpatie pentru ei. Eu am fost puțin indiferent, nu m-a interesat toată nebunia cu imigranții. Dar, fără să jignesc sau să par rasist, oamenii ăia au o mentalitate de parcă acuma au coborât din copac. Mă uitam la niște filmulețe din Macedonia, unde oamenii refuzau pachetele cu ajutoare pentru că pe carton era imprimată o cruce roșie. Și asta ne dă puțin de gândit. Suntem siguri că vrem să primim asemenea oameni lângă noi? Suntem siguri că vrem să-i păstrăm aici și să-i punem pe picioare? Tare mă tem că, dacă ăla s-a scandalizat și a refuzat să mănânce pentru că a văzut o amărâtă de cruce, nu are intenții prea bune atunci când se vede liber prin Europa. Înțeleg că trebuie să fim toleranți, să ne iubim aproapele, numai că în cazul acesta aproapele o apucă pe ulei când se vede înconjurat de creștini și nu-mi doresc să văd zilnic atentate la televizor.

Am mai văzut-o pe una din Franța care a gătit sute de porții de mâncare pentru imigranți, tot orășelul foarte iubitor și săritor. Când au ajuns acolo, au sărit ăia călare pe ei și le-au furat toată mâncarea, mâncare care oricum era pentru ei. În momentul în care au fugit cu mașina, unu a sărit în mașină și arunca cutii cu mâncare pe drum, după care a sărit jos și a plecat ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Poliția scris în maghiară pe mașină.

Nu am înțeles de ce nu-și scot unii capul din cur. Da, au dreptul să facă asta, e o zonă cu populație predominant vorbitoare de limba maghiară, e normal, e european. . Plus de asta era trecut și în Română. Dacă cu asta sunt de acord, nu pot să-i înțeleg pe cretinii care au  mâzgălit aparatele de bilete din Cluj-Napoca. Situația e total diferită la CLuj, aici nu sunt predominanți maghiarii, deci nu prea ne pasă dacă vrei tu să-ți scrie în maghiară pe un căcat de aparat. Aici se vede cât de cretini sunt unii dacă au vandalizat aparate noi doar de dragul de a ne spune că ei sunt maghiari și vor să apară și Kolosvar acolo unde scrie ” De aici cumpărați bilete”. Idioți. Haideți să vedem dacă sunt discriminați ei aici, așa cum am văzut că se tot plâng unele pe net. Compară, zic eu, dacă și ei au președinte de altă naționalitate, dacă formațiuni politice românesti participă în guvernele maghiare, dacă televiziunea națională are emisiuni în limba româna.  Așa-i că nu suntem rasiști dacă comparăm  toate astea?

Pompierul mort.

Suntem țara cretinilor, bătrânilor idioți care au două lucruri în cap: loc în autobuz și Catedrala Mântuirii Neamului. O dată la 4 ani se adaugă și PSD pe lista de făcut în ziua respectivă. În timp ce Iohannis se plimbă, țara asta o apucă pe cărări greșite, susținută de idioții din parlament și de populația cretină…..pardon, creștină! O mulțime de bani pentru un căcat de catedrală în timp ce sectoarele importante din țara asta suferă. Dar suferă grav. Țin minte că la mine la muncă au venit niște pompieri să-și facă ceva exercițiu, eu nu sunt expert dar uneltele lor păreau din alt secol, unul trecut. Și așa cum stăteam și-i priveam, mă bag în vorbă cu un nene ce ținea un furtun, echipat ca vai de mama lui, cu o mască antică și tubul de oxigen în spate. Respira greu, masca îi era aburită. L-am tot întrebat chestii, printre care și dacă e protejat de foc cu echipamentul ce-l avea. La care el îmi spune calm ”Pune mâna, ce zici te arde prin asta?” O chestie subțire, fără nici un strat, fără nimic. Mă gândeam că e doar pentru exercițiu, dar mi-a confirmat că o folosesc și în misiuni. Cu alte cuvinte sunt slab dotați, slab plătiți și, de multe ori, își riscă viața pentru niște cretini ce adorm cu țigara în gură. Vă mai miră ceva? Doar condoleanțe și nepăsare din partea statului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here