Reclamă la salon de masaj erotic.

M-am uitat pe un site de concursuri pentru bloggeri și am văzut că au o campanie cu un salon de masaj erotic, nu-i dau numele pentru că nu particip la concurs.

M-am apucat să citesc niște articole, sunt patru până acuma, și m-am amuzat teribil pentru că toți care au scris despre salon nu au fost niciodată la masaj erotic, știu despre ce e vorba doar de la ”prieteni” ei n-au intrat niciodată într-un salon. E comic, pentru că dacă nu ai fost și nu știi ce se întâmplă acolo n-ar trebui să scrii. Iar dacă ai fost, de ce naiba nu recunoști? Dacă ești singur nu ai făcut nimic ilegal, nimic interzis, doar ești bărbat, e normal să mergi să primești un masaj și o urcare la cer :)).  Eu n-am fost niciodată……….pe banii mei.

Și, în plus, n-aș scrie despre salon dacă nu aș primii în teste fetele de acolo, să vedem cum se comportă, cum își fac datoria, dacă sunt de recomandat, e logic, nu?

Cred că administratorul ar trebui să facă puțină curățenie, nu ar trebui să permită oricui să participe la acest concurs, doar cu dovada că ai fost prezent la un salon, poate o poză.

 

6 COMENTARII

 1. Înseamna ca nu ai citit articolele sau scrii decât sa denigrezi. Unde in articolul meu scrie ca am fost si ?tiu cum e in salon? Eu macar scriu fapte reale, nu pt trafic ca tine. Si da, peste jumate din campaniile unde am participat am fost si client. La restul am scris in calitate de amic al clientilor. Asta e diferenta mare dintre noi , ca scriu pe fapte nu pe vise.

  • Cristian, chiar am citit toate articolele, sunt proaste, e nasol sa scrii ceva din auzite, cred ca e mai bine sa stai deoparte daca nu cunosti situatia. N-am denigrat cu nimic, cred ca n-am facut reclama proasta la site sau altcuiva. Doar oamenilor care au scris in necunostinta de cauza

   • Nu vreau sa fac un carnat de mesaje , pt ca ai si tu dreptul la opinie. Insa, confunzi siturile. Eu am un blog. Ca si tine cred. Eu scriu pareri, trairi, impresii, ganduri… Daca in schimb vrei un site publicitar, ai gresit zona. Eu zic sa iti cauti faima pe spatele altcuiva
    Referitor la diactritice, misto modul de abordare. Te doare undeva de cititori.

    • Tu ai senzatia ca m-am luat de site-ul tau? Ti-am dat numele pe undeva si n-am vazut eu? Te-ai simtit cu musca pe caciula si ai reactionat. Eu am fost intelegator, am fost rugat sa sterg numele, l-am sters. Nu stiu de ce ai tu senzatia ca eu urmaresc sa-mi fac reclama. Daca voiam asta, tinteam putin mai sus.
     Despre diacritice, nu stiu ce sa le fac, m-am chinuit mult sa modific pentru a putea sa scriu articolul cu diacritice. La comentarii n-am reusit, invata-ma tu, o sa-ti raman profund recunoscator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here