Reactia ambasadei SUA dupa ce ambasadorul Hans Klemm s-a pozat cu steagul secuiesc

0

Mă doare fix în fund cu ce steag s-a pozat domnul ambasador. Din partea mea se putea poza cu un rahat în mână, sau chiar cu steagul celor de la ISIS. Tot nu conta

Dar ce mă enervează pe mine este reacția oficială a ambasadei.

Ambasadorul Hans Klemm este ambasadorul Statelor Unite în întreaga Românie. El călătoreşte periodic prin ţară, întâlnindu-se cu diferite grupuri din toate zonele societăţii româneşti. În calitate de aliat şi partener strategic al României, Statele Unite sprijină şi aplaudă democraţia din România şi eforturile României de a-şi consolida instituţiile democratice prin participarea deplină şi egală a tuturor segmentelor societăţii”

Oamenii suferă de un retard nemaiîntâlnit.  Au trimis un răspuns vag în care ne-au explicat ce face ăla defapt în România. Practic, ne-a descris job-ul lui. Nu ne interesează. Jurnaliștii au adresat o întrebare corectă, de bun simț, pentru că în România sunt oameni care se simt ofensați de poza aceea și o pot considera ca un atac asupra integrității teritoriale a României.

E ca și cum un jurnalist te întreabă de ce ai violat-o pe femeie și tu îi spui că ești șef de raion la un magazin și, din când în când, pui produse la raft. Dar mai și călătorești prin țară atunci când trebuie să mergi la un training.

-Domnule ambasador, ce ați mâncat astăzi?

-Ăăăăă, ăăăă eu sunt ambasadorul Statelor Unite și din când în când mai călătoresc prin țară. Respectăm principiile democrației.

-Dar ce ai mâncat, bă boule, azi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here