Pushbullet, o aplicatie superba.

0
488

Am dat intamplator de ea in timp ce cautam, din plictiseala, diverse aplicatii care sa-mi usureze viata. Deci pur si simplu ma uitam prin magazinul Play pentru ca ma plictiseam. Am gasit pushbullet, habar n-aveam ce facea, dar am instalat-o….

Si am fost uimit.  De mult cautam  o modalitate prin care  calculatorul sa devina conectat cu telefonul mobil. Pushbullet exact asta face. Iti poti trimite linkuri de pe telefon pe calculator si invers, la fel poti face si cu pozele tale, melodii, filmulete si cam tot ce s-ar putea trimite.

E absolut genial, ori de cate ori primesti o notificare, iti apare si pe calculator, nu doar pe telefon. Ceea ce e un lucru bun, mai ales pentru cei care au iubite vorbarete. Stiti voi, cele care cum au un moment liber iti trimit mesaj. Iar tie iti este greu sa raspunzi, pentru ca te uiti pe 9gag sau pe un site porcos si ti-e groaza sa tot iei telefonul in mana sa-i raspunzi la mesaj. Daca esti satul de toate astea, iti recomand pushbullet, pentru ca preia si mesaje si, partea cea mai superba, poti raspunde la mesaj din program.

Eu folosesc ubuntu acuma, nu stu daca exista aplicatie de windows, dar merge prin Google Chrome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here