Problema este la ei.

1

Pentru început vreau să vă spun că nu sunt rasist, urăsc în aceeași măsură și unguri și români și țigani.

Nu am o problemă cu populația maghiară, ba chiar mai mult, trăiesc cu un maghiar în casă de 2 ani de zile și ne înțelegem de minune. Dar unii chiar merită să fie huliți și trimiși în frumoasa lor Ungarie.

Se plâng peste tot locul că nu sunt lăsați să-și arboreze steagul, dar când o copilă a venit cu steagul țării ei, în țara ei, a primit amenințări cu moartea.

România le-a pus la dispoziție tot ce au vrut, sunt și în parlament, sunt primiți ca la ei acasă și, totuși, dacă merg în Covasna și intru într-un magazin vânzătoarea mă poftește cu un Tesek. Hai să zic că acolo înțelegem, majoritatea sunt maghiari și este oarecum normal. Ce nu mi se pare normal este că, pe vremea când lucram la un anume retailer de electronice, lumea mă saluta în maghiară. Dacă am lucrat la o companie care avea sediul în Ținutul Secuiesc, nu înseamnă că sunt automat Ungur, nici dacă am un tricou verde pe mine.

Nu înțeleg de unde vine toată ura asta, aș putea zice că ei au început. Nici nu știu de ce am scris acest articol, dar știu sigur că mă deranjează articolul acesta.

Să nu se înțeleagă greșit, n-am ceva cu steagul Ținutului Secuiesc, dar am ceva cu apariția steagului Maghiar, ce caută el acolo?

1 COMENTARIU

  1. ma, eu zic ca chestia asta dintre romani-maghiar, cocalari – rockeri, negrii – albi, e doar o chestie sa ne tina ocupati de la adevar. exemplu: Romania e vanduta incet incet pe bucatele italienilor, turcilor si germanilor, asa ca in scurt timp va fii [si deja este] degeaba cearta asta al cui e ardealul, ca nu va fii a nimanui, si nu o sa vina ungurii sa te deie afara din casa/ardeal/tara sau vice versa, ci te vor da afara chiar italienii, germanii, turcii, arabii, s.a.m.d. nu am nimic nici cu ei, pentru ca sincer, NU IMI PASA. exista mai multe de reolvat in viata asta decat o cearta banala despre teritorii, mandrie si nationalism. Daca cineva considera ca asta este preocuparea lui principala sau considera asta un hobby/ principiu de viata, sa fie sanatos si ii dedic cu cea mai mare placere un stat in „intuneric” placut. Oameni slabi la minte, dar asta e doar parerea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here