Presa iubeste curvele mai mult decat o fac barbatii

0

Există prin Italia o tanti, Paola Saulino, care a înnebunit internetul și presa de sport.

A dat idioata asta o declarație că îi place sexul și fotbalul, mai exact coaiele si mingile. Ceva de genu. Și-a mai tras câteva poze sexy și gata, face într-o lună cât fac eu într-un an. Iar eu mă trezesc în fiecare dimineață să merg la muncă.

Ideea e că tanti asta nu e nici așa frumoasă. Nu mă înțelegeți greșit, aș pune-o să-mi fluiere imnul italiei, dar zău că am avut în viața mea femei mai ”bune” decât asta. Desigur, dacă tu, onanist de profesie, te uiți la pozele ei ai să zici: ”bă, ăsta e nebun, ui ce bine arată femeia”. Dar nu uita că pozele nu prezintă întotdeauna adevărul. De multe ori am văzut femei care-mi gâdileau simțurile în poze, dar în realitate nu prea.

Am deviat puțin. Cum a ajuns tanti asta cunoscută? Înafară de faptul că pozeaza aproape dezbrăcată? Păi a zis că o să facă sex oral jucătorilor de la Napoli dacă vor câștiga Champions League. A mai promis că o să facă oral tuturor celor care vor vota NU la ceva referendum din Italia. Bineînțeles că nu a făcut nimic. Dar penibilele astea vor să fie în centrul atenției și atunci zic cuvinte  dinastea mari.

Eu aș vrea sa fie o româncă dinasta care să promită ceva de genu. Jur că m-aș duce după ea, aș sta cu brațele deschise: ”Ai zis că mă sugi dacă moare Ilescu, a murit, treci în genunchi”.

Iar cei mai penibili sunt cei de la  sport.ro pentru că au preluat o știre și au adaptat-o frumos să se potrivească cu românia și gata.

Îmi aduc aminte că prin 2012 la ceva conferință de la București pe care a organizat-o Manafu, erau foarte lăudați, că e cel mai citit site din România. Nici nu mă mir, cu așa mizerii.

Facebook-ul ei

Instagram

Cu plăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here