Popor prost, protestezi sau te joci?

0

Mie încă nu mi-e clar ce fac Românii în stradă. Și sincer mi s-a luat de proteste fără rezultat. Am înțeles, o facem pașnic, scandăm „fără violență” și mergem acasă. Practic e un  concert fără o formație.

La fel ca un concert, protestele noastre nu au avut nici un rezultat. Eu am renunțat să mai merg, am renunțat să mai cred. De ce? Când țara e în căcat, tot felul de șomeri idioți intervin și zic „Hai să facem steagul europei din oameni”, pentru că, nu-i așa, Dragnea se cacă pe el de frică dacă vede un steag…

Acuma Mîndruță are o idee la fel de genială, practic protestele astea se transformă într-un team building, un ceai dansant, o serată, ceva. Doar protest nu mai e. Acuma de la Mîndruță te poți aștepta la orice, doar e cavaler investit însuși de marele Năstase.

Ideea lui Mîndruță. Mă îndoi în fața lui!

Și trag concluzia că noi, ca nație, nu putem să facem un lucru bun. Mereu complicăm lucrurile. Chiloțarul Bădiță a vrut să facă steaguri Europene pentru că așa se face la proteste cică, nu le dai escrocilor cu bâta în cap. Mîndruță zice că e bine să ne dăm câte un cadouaș așa micuț, să fie frumos la proteste. Un singur lucru uită toată lumea…să protesteze!

La final vă las cu niște proteste din Ucraina. Oare și-au dat și ei cadouri? Dacă era Mîndruță ucrainean ăia protestau și acuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here