Pizza Hut Delivery, mentalitate de Americani.

Și când spun asta mă refer la partea cu oamenii tâmpiți, știți voi, ăia de-și usucă pisica în cuptorul cu microunde.

Eu am fost client fidel o vreme a celor de la PHD, dar cum m-am mutat n-am mai prea comandat. Bun, mă mut mai aproape de centru, zonă mai bună.  Astăzi n-am mâncat încă nimic, și deja sunt ca un vampir ce vrea sânge, mai ales că aseară am băut multă apă plată.

Sun la PHD, aduc mâncarea repede, pizza e bună, gata! Numai că surpriză, îmi răspunde o bucureșteancă sictirită care-mi zice că nu se fac livrări pe strada dumneavoastră. Cum? Adică mă mut mai în centru, zonă mai bună, dar tu nu faci livrări aici, în schimb mi-ai adus pizza aproape de capătul Clujului? Da! Și am  închis.

Răspunsul lor este că livrarea trebuie făcută în 30 de minute, iar strada pe care locuiesc eu acuma nu intră în planul lor pentru livrări pentru că nu s-ar ajunge la timp. Ar fi fost foarte corect și foarte logic, dacă nu s-ar fi făcut livrări pe strada paralelă cu strada unde stau eu. Sunt atât de apropiate, încât ies din scară, traversez strada mea, intru într-un gang de 2 m și am ieșit direct în strada unde livrează ei.

Dacă ar fi să vină cu livrarea pe strada unde stau, ar face 1 minut în plus(cu tot cu stat la semafor), iar dacă ar venii dinspre Complexul Big din Mănăștur, nu ar face nici minutul acela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here