Pentru mine, Terminator s-a terminat aici…

0
519

La ultimul film din serie, Genesys, care a fost super, a fost o reală plăcere să-l văd pe Arnold în rolul roboțelului simpatic și-mi pare rău că n-am auzit un ”hasta la vista,baby.”

Trecem peste faptul că Terminator 3 și Salvation au fost veritabile porcării care și-au bătut joc de serie. Genesys a surprins și a făcut-o într-un mod plăcut, o poveste interesantă și, cel mai tare lucru a fost introducerea poveștilor din primele două serii, aducerea lui Sarah Connor, Kyle Reese și John Connor în rolurile principale alături, bineînțeles, de T100. Faptul că John Connor a ajuns băiatul rău a fost puțin deranjant, mai ales că în toate filmele de până acuma a fost salvatorul omenirii. Dar n-a picat foarte greu pentru fanii seriei….cred.

Pentru mine povestea Terminator se termină aici, așa ar fii trebuit să fie, așa trebuia s-o lase domnul regizor. Dar nu, bineînțeles că au lăsat loc de un alt film. Mai interesant era un reebot. Faptul că niciodată nu se termină e frustrant, au făcut ăștia tot ce se putea pe lumea asta pentru a opri skynet, acuma filmul îți dă de înțeles că au făcut-o, dar numai pentru câteva secunde. Căcat! N-au oprit nimic, skynet e bine sănătos și urmează să preia conducerea lumii mai târziu puțin, faptul că ăștia s-au întors din viitor în trecut și din trecut în prezent pentru a oprii drăcia aia n-a contat. E frustrant puțin, skynet pare un zeu care nu poate fi omorât, iar ideea devine plictisitoare la un moment dat. Poate că în cazul seriei a și devenit, Terminator 3 și Salvation au fost un epic fail, chiar dacă în box office au stat bine, au dat fail în inimile noastre.

E clar, Terminator se termină odată cu Genesys. Dacă mai apare alt film am să mă uit la el doar de dragul amintirilor în care chiuleam de la școală pentru a vedea Terminator 2 în reluare dimineața de la 11.

Melodia asta ridică părul pe mine chiar și după 20 de ani.

https://www.youtube.com/watch?v=g-gC2vxOxI8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here