Pentru că sunt mamă și e dreptul meu.

0
392

Legea e prea permisivă și prea  în favoarea acestor frigidere care au purtat un copil nouă luni.Sunt femei care fac un copil, îl abandonează și se întorc după ani de zile cerând custodia. Că cică e copilul ei. Asta după ce bărbatul se chinuie să-l crească singur, ea vine și-l ia așa, că doar legea îi permite.

Păi și atunci eu ca tată ce fac? Te chinui ani de zile cu copilul, ea nu-l caută deloc, dar apare brusc după niște ani că vrea custodie. Că are tot dreptul pentru că ea l-a purtat 9 luni. Păi în cazul ăsta să nu pui frumușel mâna pe un cuțit și să-i faci un zâmbet de la o ureche la alta? Și ei și judecătorului care ar îngădui ca o vacă care și-a abandonat copilul se întoarce și-l vrea înapoi, să-l primească.

Aș stabili niște pedepse foarte drăguțe pentru femeile astea. De exemplu le-as închide într-un loc special amenajat, iar singura ei datorie este să facă copii.Sau biciuită……încă nu m-am decis.

Între timp, una care a turnat patru copii, s-a decis să fugă după cumnat(care-i și amant) lăsând copii singuri în casă 48 de ore fără apă și fără mâncare. Ah, nu vă mai zic că e însărcinată. Încă nu m-am decis…..biciuite, sau să facă copii pentru tot restul vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here