Pe mine nu o sa ma cenzureze nimeni, NICIODATA!

0

Las deoparte clișeul pe care-l folosesc toți ”Au murit oameni la revoluție pentru mine”. Nu, n-au murit pentru tine, au murit pentru ei, pentru că și-au dorit să zică Muie în loc de Puie. De aceea voi, ăștia care sunteți cu ”Puie” în gură, nu aveți coaie sau le aveți în gât de frică.M-am uitat să văd cine sunt suținătorii PSD-ului, nu mare mi-a fost mirarea să descopăr că sunt doar bătrâni, reziduri comuniste care sunt indeciși cu privire la libertate. Și acum se gândesc dacă era mai ok să stai fără curent și să vezi carne doar de sărbători sau doar la alții în farfurie, sau e mai bine acum când ai libertate, cel puțin în acte.

Oamenii de genul acesta sunt ușor de influențat, o găletușă, o făină plus niște morți din Walking Dead și PSD trăiește în continuare propunând legi  imbecile. Chiar, nu iasa nimeni în stradă? E cam cald băieți, sau ieșim doar când mor oameni, dacă e vorba de libertate dă-o dracu.

Într-un fel e bine și cu defăimarea asta, pentru că ne obligă să devenim creativi. Adică nu poți să-i mai spui țiganului că e țigan, eventual îi spui că vine de pe malul râului Gange. Sau lui Dragnea nu mai poți să-i spui că e un căcat, eventual îi spui că, atunci când stai pe budă și citești declarațiile lui, părul din curul tău ia forma mustății lui  pentru că, ce ai scos tu pe cur, a scos el pe gură. Si posibilități avem, doar suntem crativi. Așa o să devenim o țară de scriitori care scriu cărți și înafara închisorilor. E de vis ce se întâmplă aici.

Cei care nu ați fost în concediu în Turcia, nu mai mergeți, nu e cu nimic diferit față de România, stați aici că și noi o să fim cenzurați pe internet. Și nu uitați, dacă omul a gustat din libertate, e greu să o iei înapoi.

O mai zic o dată, până mai pot scăpa fără amendă………MUIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here