Pe cine interesează cum arată iPhone 6?

3

E simplu, te uiți la un iPhone 5. Deja e isterie, primele imagini, oamenii se bat să pună primi mâna pe ele, toți își dau cu părerea, toți întreabă ”Oare cu ce inovație vor veni acuma?”. Cu nici una, că n-au inovat niciodată nimic. Poate or să facă un upgrade la procesor, poate o cameră foto mai bună sau, poate, niște chichițuri la cameră care să te ajute să-ți tragi un selfie mai cu stil față e țăranii care folosesc telefoane cu Android….săracii drecu!

Bun, despre iPhone 6. Din ce se știe, e aceiași mărie cu altă pălărie……și ceva chiloți curați. Adică nu vine cu nimic nou sau îmbunătățit. Procesor Apple A8, nu face trecerea la quad-core. Pe bune, am văzut telefoane făcute de români cu quad-core. Are și 1GB RAM, asta pentru un telefon care se vrea de vârf. Deci LG G2 mini, telefonul pe care îl folosesc eu, îl pișă la putere și specificații.

Cică astea ar fi niște poze cu noul iPhone 6, oau, ce schimbare….

3 COMENTARII

  1. danielrazvan.ro, termenul de inovatie nu cred ca se poate folosi atunci cand pui mai mult la ceva care exista deja, cum ar fi sa pui intr-un telefon un procesor 12-core, insa inovatie este intr-adevar atunci cand pui primul procesor cu arhitectura de computer desktop (adica pe 64 biti), pentru a putea dezvolta aplicatii mai puternice, care nu ar fi suportate de cele pe 32 de biti. Voi, androizii, nu vedeti niciodata utilitatea unui lucru, doar sa fie cat mai mult, in schimb mai mult nu inseamna mereu mai rapid, sau mai bun 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here