Păruiala virtuală între femei!!!

Pe sistemul dacă nu e atunci facem, a apărut un blog  tinerel a cărui obiectiv este să critice bloggerii. Parcă aduce aminte de colegii.cc, numai că partea frumoasă, și la propriu și la figurat, este că ”agresorii” sunt femei……yeeey!

Sunt nerăbdător să asist ca un adevărat pervers la lupte virtuale între fetele anonime și blogărițele care scriu despre Fashion. Prea puține femei scriu și altceva. Din câte bloguri administrate de femei am citit, majoritatea erau  cu sentimentele ridicate la cer, cum umblau ele desculțe pe zăpadă iar luna le lumina inima sfâșiată. Celelalte sunt cele care ne dau sfaturi cum să ne îmbrăcăm, că noi suntem mai idioți, iar ele la 20 de ani au școala de modă în spate. Dar noi suntem niște țărani cu pământ sub unghii(pământ cu tot cu râme) și avem nevoie de sfatul unor mucoase cum să ne tragem ciorapii în picioare, așa că nu avem ce comenta.

Nici nu  știu de ce am scris asta, voiam doar să vă zic să urmăriți blog-ul acesta, se lasă cu păruială virtuală între femei…..perverși mici ce sunteți.

Apropo, în primul articol fetele au scris despre o anume Alina Ceușan, de aici, de la CLuj. Băi, fata asta bate blogosfera la fund, în timp ce un blogger de top de la noi are 5-6000 de like-uri la pagina de Facebook, și tot în jur de 6000 de unici, fătuca asta nu discută sub zeci de mii.

Na, sper că v-ați învățat lecția. Vreți trafic? Cu sfârcurile și picioarele epilate înainte.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here