Parazitii dați în judecată de Sindicatul Poliției

1

Pentru o melodie care nici măcar nu sună bine, dar are versuri drăguțe.

Ce mi se pare comic este declarația lui Iulian Surugiu ” Nu se poate așa ceva într-o țară democrată”. Au zis ei dând în judecată libertatea de exprimare.

Desigur, există legi care nu îți permit să-ți bagi și să scoți în și din toată lumea. Dar poate sindicatul ar trebui să fie mai preocupat de faptul că polițiștii au pistoale cu care se împușcă singuri în cap de proaste ce sunt.

Că asta enrvează mai tare. Faptul că ei fac glumițe drăguțe despre cum nu-i bine să fumezi iarbă, că te prind ei, și uite ce frumos consideră că ne-au informat, când România e țară de tranzit pentru Heroină și Cocaină. Alea-s droguri care fac rău.

N-am nimic cu poliția, mie îmi sunt simpatici. Ăia care nu-mi plac sunt jandarmii, dar asta e altă poveste. Nici Parazitii nu sunt răi, dar melodia e cel mult mediocră.

În altă ordine de idei, în America, pe când treaba cu negrii era foarte seriosă și au fost niște revolte groaznice, NWA scoteau melodia asta.

Noroc că n-au avut vreun Iulian Surugiu pe care să-l preocupe problemele astea în america.

No, mie mi se pare că e puțin nedemocratic, chiar dacă melodia încalcă puțin articolul 6 din constituție. Pe de altă parte, articolul 30 le dă dreptate. Da nu sunt avocat și nici nu îmi pasă.

Consider că imaginea poliției a fost afectată după căcatul asta. Iar Parazitii beneficiază de puțină reclamă gratuită.

Sursa

1 COMENTARIU

  1. * Au avocati in spate, nu au ce sa le faca !

    Una peste alta, versurile sunt „tendentioase” cum zicea o politista cand i-am spus „verde in fatza” ca nu stie „ce este decibelul” … si evident ca aveam dreptate, chiar si acum pot sa sustin in fata oricarui politist ca nu stie ce este decibelul, chiar-i dau voie sa scormoneasca tot internetul si wikipedia si tot nu va intelege CE ESTE DECIBELUL …

    Intradevar, muzica este o arta si chiar daca din punct de vedere legal Parazitii sunt „acoperiti” , totusi, etic si moral piesa nu este chiar „de bun simt”. Un judecator „moralist” (cum ar trebui sa fie toti) poate sa rezolve problema echitabil!

    La fel pot sa faca versuri si despre etnii, despre blonde si unguri… religii, biserici si lgbt, … problema tine de etica, publicul lor reflecta „civilizatia si cultura” unora dintre romani … precum si maneaua, nu supara „legal” pe nimeni, dar ne supara pe astia cu IQ peste mediocritate !

    Eu, de-as fi P.R. la Parazitii as elimina piesa si mi-as cere scuze oficial, bunul simt trebuie sa primeze indiferent de impersia generala despre o categorie de oameni fie etnici, politisiti, guvernanti, religiosi, orientare sexuala, etc … dar as scoate alta „cenzurata” … impaca si capra si varza … cine are creier intelege, cine nu, sa asculte Gutza si Salam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here